8 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Sediul Apa Vital din Pașcani luat cu asalt de nemulțumiți. Înjurături la adresa salariaților

De furia pascanenilor care astazi au fost prezenti la mitingul transformat in dezbatere la Primaria Pascani in legatura cu apa oprita la blocurile unde locatarii au refuzat sa incheie contracte prin asociatii sau reprezentanti de scara si bloc nu au scapat nici angajatii care lucreaza la sediile Apa Vital din Pascani.

SEDIUL APA VITAL 1

Peste 50 de persoane au mers astazi la Apa Vital din zona Deal a orasului Pascani unde au vrut sa intre in sediu si sa-i ia la intrebari pe angajatii de acolo. Au fost opriti de agentii de paza, la intrare. Furiosi pentru ca le-a fost oprita apa rece la robinete, pascanenii au inceput sa-si spuna oful. Printre strigaturi nu au lipsit cele ca sa plece din oras si de ce le-a fost oprita furnizarea apei.

Dupa cateva minute in fata sediului Apa Vital de pe strada M. Kogalniceanu, cativa dintre protestatari au mers la sediul societatii de apa din Iasi din centrul orasului pentru lamuriri.

Aici au intrat doar doi pascaneni care locuiesc la blocurile ANL si care nu mai apa de azi dimineata. Raspunsul celor de la Apa Vital a fost ca ei sunt chiriasi si Primaria trebuie sa inchei contract.

Mentionam ca de vineri, Apa Vital a inceput sistarea furnizarii apei la Primaria Pascani si cartierul Micro din oras. Pe lista sunt si alte blocuri.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow