More

  Sediul Ambulanței din Pașcani inundat

  Array

  Codul portocaliu de ploi a expirat aseară, însă cantităţile mari de precipitaţii căzute în ultimele zile au ajuns în casele şi subsolurile blocurilor din judeţ. De exemplu, la Paşcani canalizarea la care este branşată Substaţia de Ambulanţă nu a făcut faţă iar subsolul sediului a fost inundat. A fost nevoie de intervenţia Pompierilor.

  Substaţia Ambulanţei din Paşcani a fost inundată din cauza ploilor din ultima perioadă. Ieri dimineaţă tot subsolul sediului, acolo unde se află vestiarele angajaților s-a umplut cu apă infiltrată de afară prin pereţi. Problema se pare că este canalizarea înfundată care nu a făcut faţă cantităţii mari de apă şi a refulat la intrarea în clădire.

  Coordonatorul Substaţiei de Ambulanţă a solicitat ajutorul Pompierilor, care au intervenit în jurul orei 12.00 cu o autospecială dotată cu pompă şi au scos apa.

  Reprezentanţii Ambulanţei Paşcani spun că nu este prima dată când întâmpină probleme de acest gen. Încă din luna august au depus numeroase sesizări la operatorul de apă canal deoarece canalizarea refulează la intrarea în sediu.

  Operatorul ieşean cunoaşte problemele care sunt cu canalizarea în zona Substaţiei de Ambulanţă. Reprezentanţii Apa Vital spun că vor încerca să găsească o soluţie dar apele pluviale din zonă nu sunt colectate în reţeaua de canalizare.

  Din cauza ploilor torenţiale din ultimele zile au fost înregistrate inundaţii şi cantităţi mari de apă la Miroslovești şi Târgu Frumos.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI