More

  Ședințe de organizare după ani de haos, la Casa de Cultură Pașcani

  Array

  Piese de teatru, spectacole de muzica simfonica, populara sau folk si chiar un un festival de muzica pentru copii. Acestea sunt propunerile activitatilor pentru anul 2014 a Casei de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani.

  casa de cultura

  In urma unei intalnirii a Consiliului de Administratiei si cel al Consiliului Consultativ din care fac parte oameni de cultura si consilieri locali, s-a discutat si propus care sa fie programul de activitati a Casei de Cultura din Pascani pentru anul in curs.

  Activitati au fost propuse de catre membrii Consiliilor pe mai multe domenii, dar si pentru sustinerea tinerilor talentati din Municipiu. Pascanenii talentati la pictura, teatru, sculptura sau muzica pot expune lucrarile in sediul institutiei sau sa sustina spectacole pe scena Casei de Cultura.

  La programul de activitati inca se lucreaza. Forma finala urmand sa fie prezentata in cadrul unei sedinte a Consiliul Local Pascani.

  Din cele doua Consilii fac parte Mirela Ancuta, presedinta Consiliului de Administartie, consilierii locali Carmen Apostol, Gabriela Nedelcu, Vasile Haldan, omul de cultura Leonard Gavriliu, sculptorul Ilie Bostan, inspectorul scolar Cristi Iordachioaia, preotul Ioan Gigi Daniel, profesorul Ionut Atudorei.

  Materialul video poate fi urmarit pe www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  CL PASCANI, O NOUA SEDINTA EXTRAORDINARA

  Legislativul pascanean este convocat, din nou, in sedinta extraordinara pe 10 martie a.c., de la ora 14. Pe ordinea de zi sunt doar doua...

  Primăria Pașcani anunță un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă

  Primăria Municipiului Pașcani a anuntat printr-un comunicat de presa un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă. In colaborare cu operatorul judetean,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI