10.8 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Ședințe de organizare după ani de haos, la Casa de Cultură Pașcani

- Advertisement -

Piese de teatru, spectacole de muzica simfonica, populara sau folk si chiar un un festival de muzica pentru copii. Acestea sunt propunerile activitatilor pentru anul 2014 a Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu” din Pascani.

casa de cultura

In urma unei intalnirii a Consiliului de Administratiei si cel al Consiliului Consultativ din care fac parte oameni de cultura si consilieri locali, s-a discutat si propus care sa fie programul de activitati a Casei de Cultura din Pascani pentru anul in curs.

Activitati au fost propuse de catre membrii Consiliilor pe mai multe domenii, dar si pentru sustinerea tinerilor talentati din Municipiu. Pascanenii talentati la pictura, teatru, sculptura sau muzica pot expune lucrarile in sediul institutiei sau sa sustina spectacole pe scena Casei de Cultura.

La programul de activitati inca se lucreaza. Forma finala urmand sa fie prezentata in cadrul unei sedinte a Consiliul Local Pascani.

Din cele doua Consilii fac parte Mirela Ancuta, presedinta Consiliului de Administartie, consilierii locali Carmen Apostol, Gabriela Nedelcu, Vasile Haldan, omul de cultura Leonard Gavriliu, sculptorul Ilie Bostan, inspectorul scolar Cristi Iordachioaia, preotul Ioan Gigi Daniel, profesorul Ionut Atudorei.

Materialul video poate fi urmarit pe www.bittv.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow