27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

Ședințe de Consiliu Local la Târgu Frumos și Hârlău, în ultimele zile din martie – DOC

Ultimele doua zile din aceasta prima luna de primavara aduce intruniri ale legislativelor locale din orasele Targu Frumos si Harlau.

Prima sedinta ordinara din cele doua mentionate, va avea loc marti, 30 martie a.c., de la ora 14:00, la Primaria Targu Frumos de pe strada Cuza Voda. Pe ordinea de zi sunt 20 de puncte. O parte din proiectele de hotarare care necesita votul consilierilor sunt si urmatoarele: aprobarea indicatorilor tehnico-economici din cadrul documentatiei tehnice pentru investitia „ Reabilitare strazi prin asfaltare” – strada Unirii, Nucariei, Maicuta, Lunca Bahluet, Ogorului si Noua sau situatia terenurilor disponibile la nivelul orasului.

Cea de-a doua sedinta va fi la Harlau, miercuri, 31 martie, de la ora 14:00, la Caminul Cultural din Parcovaci. Pe ordinea de zi sunt noua puncte, care vor necesita votul alesilor locali.

Printre proiectele de hotarare ce vor fi dezbatute se numara si desemnare reprezentantului Consiliului Local Harlau in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor a SC GAZ NORD-EST SA Harlau, procedura si conditiile de efectuare a schimburilor de locuinte pentru tineri destinate inchirierii (ANL), dar si o informare privind modul de cheltuiere a subventiilor aprobate de Consiliului Local anul trecut, Spitalului orasenesc.
Cele doua ordine de zi le puteti consulta aici:

ORDINE DE ZI CL MARTIE TARGU FRUMOS

ORDINE DE ZI CL HARLAU

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow