17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Sedințe de Consiliu Local, joi, la Târgu Frumos și Hârlău

Alesii locali din orasele Targu Frumos si Harlau se intrunesc in sedinte de Consiliu ordinare in aceeasi zi si la aceeasi ora. Joi, 25 februarie a.c., de la ora 14:00, cele doua legislative vor discuta despre proiectele de hotarare aparute in ultima perioada.

La Targu Frumos, sedinta va avea loc la sediul Primariei de pe strada Cuza Voda, iar pe convocator sunt 14 puncte. Printre altele, se va discuta si despre actualizarea planului de ordine si siguranta publica al orasului, aprobarea schimbarii sediului bibliotecii orasului sau schimbarea destinatiei de folosinta a cladirii Centrului Social Multifunctional. Cele mai multe proiecte sunt initiate de primarul, Ionel Vatamanu, iar restul de consilierii, Constantin Sergiu Enea, Feodorov Maxim si Mihai Condurache.

Si la Harlau, sunt inscrise 14 puncte pe ordinea de zi. Sedinta va avea loc la sediul Caminului Cultural din Parcovaci. Se va discuta, de asemenea, despre planul de ordine si siguranta publica al orasului, organigrama si statutul de functii ale spitalului orasenesc, lista de prioritati pentru acordarea de locuinte ANL si altele. Toate proiectele de hotarare sunt initiate de primarul orasului, Gheorghita Curca.

De precizat este faptul ca pe 25 februarie va fi sedinta ordinara si la Primaria din comuna Helesteni.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow