4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Sedinţă secretă privind soarta apei la Paşcani. Jurnaliştii au fost scoşi afară

Sedinta cu usile inchise la Primaria Pascani pentru rezolvarea crizei apei. Intalnirea a inceput in jurul orei 10:00, fara ca presa sa aiba acces la dezbateri. Participa prefectul judetul Iasi, Dan Carlan, insotit de juristii institutiei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, consilierii locali, precum si reprezentantii APAVITAL si cei ai Primariei Pascani.

sedinta primarie

Intalnirea de astazi a fost organizata dupa ce vineri la Prefectura Iasi a avut loc o prima discutie pe aceeasi tema. Scopul dezbaterilor este gasirea unei solutii privind delegarea serviciului de apa si canalizare si cele de epurare si pentru plata consumurilor de apa din vara anului trecut si pana acum.

Juristii participanti la aceasta discutie vor analiza toate argumentele privind legalitatea furnizarii serviciului de apa si canalizare la Pascani. In aceeasi sedinta ar urma sa fie gasita o solutie in sensul cererii pascanenilor de la bloc privind facturarea individuala.

In urma discutiei de astazi la sfarsitul acestei luni va fi supus dezbaterii un proiect de hotarare. Este posibil ca legislativul local sa voteze din nou pentru aderarea Pascaniului la ARSACIS si delegarea serviciilor de apa si canalizare operatorului iesean. Totodata ar putea sa isi mentina hotararea din noiembrie anul trecut privind anularea delegarii serviciului. In prima varianta, statia de epurare ar urma sa fie data spre exploatare tot operatorului iesean.

Mentionam ca usile institutiei sunt pazite de Politia Locala Pascani pentru ca oamenii adunati in fata institutiei si jurnalistii sa nu aiba acces.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow