More

  Sedinta pentru votarea bugetelor, la sfarsitul lunii

  Array

  Sedinta importanta la sfarsitul acestei luni. Legislativul pascanean se intruneste pentru a vota bugetul pentru anul 2014 atat pentru Primarie cat si pentru institutiile din subordine .
  Vineri, Consiliul Local Pascani se intruneste in sedinta ordinara pentru a dezbate bugetele locale. Pe ordinea de zi se afla 15 proiecte de hotarare cele mai importante fiind Bugetul si Lista de investiti pentru anul 2014 ale municipiului Pascani precum si cele de la institutiile aflate in subordinea legislativului.
  Tot pe ordinea de zi se afla si doua proiecte privind acordarea de gratuitati pe transportul in comun pentru elevi, vaduve si veteranide razboi precum si pentru alte categorii defavorizate. De asemenea
  va fi dezbatut Planul de lucrari de interes local care urmeaza sa fie executate de cei care beneficiaza de ajutor social precum si proiectul privind scoatele la licitatie a spatiilor comerciale neocupate din pietele agroalimentare.
  Orizont.info
  Ordinea de zi este urmatoarea:

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea achizitionarii serviciului de consultanta juridica si reprezentare in justitie in litigiul Colegiul Tehnic CF UNIREA cu SC BUTEAEDIL GI SRL – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)
  Proiect de HOTARARE privind acordarea unor facilitati la transportul public local pentru elevii in anul 2014 – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)
  Proiect de HOTARARE privind acordarea unor gratuitati si facilitati pe transportul public local pentru anul 2014 veteranilor de razboi si vaduvelor de razboi, persoanelor cu handicap grav si accentuat, insotitorilor si asistentilor personali ai acestora, precum si unei categorii de pensionari din Municipiul Pascani – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)
  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli pentru organizarea, administrarea si exploatarea pajistilor pe anul 2014 – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)
  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Cantinei de Ajutor Social Pascani pentru anul 2014 – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)
  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Casei de Cultura “Mihail Sadoveanu” Pascani pentru anul 2014 – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)
  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Cresei nr.1 Pascani pentru anul 2014 – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)
  Proiect de HOTARARE privind Planul de actiuni cu obiective si lucrari de interes local stabilit pentru beneficiarii de ajutor social pentru anul 2014 – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)
  Proiect de HOTARARE privind aprobarea organizarii retelei scolare de invatamant preuniversitar de stat pe raza municipiului Pascani si aprobarea de denumire pentru unitatile de invatamant de stat si particular in anul scolar 2014-2015 – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)
  Proiect de HOTARARE privind inchirierea prin licitatie publica cu strigare a spatiului comercial lotul 6, modul D, tronson I, corpul B, proprietate publica a municipiului Pascani, situat in Piata Vale, str. Ceferistilor, nr.4, municipiul Pascani, judetul Iasi – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)
  Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea Hotararii Consiliului Local Pascani nr.158/30.09.2013 privind schimbarea destinatiei si aprobarea reducerii pretului de pornire a licitatiei publice avand ca obiect inchirierea pe o durata de cinci ani a spatiilor comerciale “Lot 1″, “Lot 5″, “Lot 7″ din tronsonul I, corp “B” proprietate publica a Municipiului Pascani, situate in Piata Vale a Municipiului Pascani, str. Ceferistilor, nr.4, judetul Iasi – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)
  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli al Bibliotecii Municipale Pascani pentru anul 2014 – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)
  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli al Spitalului Municipal de Urgenta Pascani pentru anul 2014 – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)
  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli al Clubului Sportiv Municipal Pascani pentru anul 2014 – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)
  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli al Serviciului Administratia Pietelor pe anul 2014 – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Municipiul Pașcani și orașul Tg. Frumos din județul Iași, fruntașe la numărul de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate populației

  Municipiul Pașcani și orașul Tg. Frumos din județul Iași, fruntașe la numărul de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate populației. //

  Concurs pentru funcția de consilier debutant, la Miroslovești

  Administrația locală din comuna Miroslovești scoate la concurs o funcție publică vacantă în cadrul Compartimentului Financiar Contabil. Este vorba despre un post de consilier debutant, clasa I. //

  O stradă din Târgu Frumos, în plin proces de reabilitare | FOTO

  Într-o postare apărută pe pagina de facebook, primarul orașului Târgu Frumos, Ionel Vătămanu, anunță că au început lucrările pentru reabilitarea străzii Tudor Vladimirescu. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet