19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Ședința pentru taxele si impozitele locale 2022

Legislativul pascanean este convocat, din nou, in ședința extraordinara. Întâlnirea este programată marți 27 aprilie, de la ora 13.00 iar pe ordinea de zi sunt noua proiecte de hotărâre. Cel mai important dintre ele este cel cu privire la stabilirea taxelor si impozitele locale pentru anul 2022. Proiectul trebuie votat pana la sfârșitul acestei luni dar ar urma sa fie modificat in vara acestui an , pentru majorarea lor, conform precizărilor edilului.
Deocamdată taxele si impozitele pentru anul viitor ar urma crească doar cu rata inflației, 2,6%, conform proiectului pus in dezbatere publica in luna martie. In aceeași ședința urmează sa fie aprobat un ajutor social pentru o eleva sportiva din Pașcani, la inițiativa viceprimarului si sa fie aprobate Regulamentul de functioanre si Statul de funcții de la Spitalul de Urgență Pașcani.
De asemenea pe ordinea de zi se afla un proiect de revizuire a Actului Constitutiv si al Statutului asociației judetene ARSACIS, repartizarea unor locuințe sociale si ANL precum si o serie de modificări la proiectele tehnice si a indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unei grădinițe noi in zona Deal, între sediul Parchetului si Școala “Iordache Cantacuzino”.

Ordinea de zi

Proiet de HOTĂRÂRE privind aprobarea impozitelor și taxelor locale în municipiul Pașcani pentru anul 2022 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Proiet de HOTĂRÂRE privind acordarea unui ajutor de urgență pentru susținerea financiară, prin reprezentantul legal, a minorei Boboc Ștefania – Petra – Ioana, cu domiciliul în municipiul Pașcani, elevă la Liceul cu Program Sportiv „CETATE” Deva, jud. Hunedoara– inițiator RĂȚOI CRISTIAN (Dezbatere)

Proiet de HOTĂRÂRE privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Municipal de Urgență Pașcani– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Proiet de HOTĂRÂRE privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Proiet de HOTĂRÂRE privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al municipiului Pașcani nr. 35/17.03.2021 privind aprobarea actualizării documentației tehnice Studiu de Fezabilitate mixt – S.F./D.A.L.I. și a indicatorilor tehnico-economici pentru realizarea obiectivului de investiții: „Revitalizarea municipiului Pașcani prin modernizarea infrastructurii educaționale și a infrastructurii publice adiacente”– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Proiet de HOTĂRÂRE de aprobarea a proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul: „Revitalizarea municipiului Pașcani prin modernizarea infrastructurii educaționale și a infrastructurii publice adiacente” Axa prioritară 13 – Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii, Prioritatea de investiție 9.b – Oferirea de sprijin pentru revitalizarea fizică, economică și socială a comunităților defavorizate din regiunile urbane și rurale, Obiectivul specific 13.1 – Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din România– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Proiet de HOTĂRÂRE privind aprobarea schimbării locuințelor atribuite chiriașilor Sandu Remus Constantin, Silvestru Roxana Ionela și Pristavu Costel  cu alte locuințe vacante de aceiași categorie cu mai multe camere– inițiator ZĂGAN DAN, PLEȘCAN MONICA – VASILICA, PERȚU LILIANA (Dezbatere)

Proiet de HOTĂRÂRE privind aprobarea repartizării unor locuințe disponibile din blocurile construite prin ANL, situate în municipiul Pașcani– inițiator ZĂGAN DAN, PLEȘCAN MONICA – VASILICA, PERȚU LILIANA (Dezbatere)

Proiet de HOTĂRÂRE privind revizuirea Actului Constitutiv și Statutul Asociației Regionale a Serviciilor de Apă Canal Iași – ARSACIS– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ApaVital, in sediul fostului operator de apa din Pașcani

Legislativul pascanean este convocat in ședința extraordinara, miercuri 17...

Copaci toaletați in vegetație, pentru a se vedea lămpile de iluminat

  Administratia locală din Pașcani continua acțiunile de toaletate a...

Încep licitațiile pentru primele parcări rezidentiale

  Administrația locală din Pașcani anunță ca va demara, din...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow