More

  Şedinţa pentru strada Gării. Cât primim de la Guvern şi cât de la bugetul local

  Array

  Legislativul păşcănean este convocat în şedinţă extraordinară, luni 18 septembrie de la ora 10.00. Pe ordinea de zi sunt înscrise în regim de urgenţă două proiecte de hotărâre cu privire la investiţiile de reabilitare a străzii Gării. Mai exact edilul municipiului cere votul consilierilor pentru actualizarea indicatorilor tehnico – economici cu valoarea reieşită în urma licitaţiei, de la 9,4 milioane la 5,7 milioane de lei, inclus TVA. Totodată consilierii trebuie să aprobe cofinanţarea de la bugetul local de 120 584 de lei.
  Documentele sunt necesare pentru a fi depuse, de urgenţă, la Ministerul Dezvoltării Regionale în vederea încheierii contractului de finanţare şi a decontării lucrărilor din fonduri guvernamentale.
  Menţionăm că lucrările sunt executate de firma Eky Sam SRL din Târgu Frumos şi Marvio SRL din Paşcani. Pe o porţiune de stradă a fost deja turnat primul strat de asfalt iar pe restul se lucrează încă la reţeaua de apă şi canalizare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet