Legislativul păşcănean este convocat în şedinţă extraordinară, luni 12 noiembrie de la ora 11.00. Pe ordinea de zi sunt înscrise patru proiecte de hotărâre, iniţiate de primarul Dumitru Pantazi.
Aleşii locali sunt chemaţi să aprobe o serie de modificări la regulamentul privind taxa de salubritate, aşa încât reţinerile pe baza impunerilor pentru mai multe persoane decât cele din familie, acolo unde nu au fost depuse declaraţiile, să poată fi returnate sau folosite pentru stingerea datoriilor viitoare.

De asemenea executivul solicita o nouă modificare a bugetului pentru plata în avans a subvenţiei la căldură până în lună martie 2019, către RAGCL Paşcani.
În aceeaşi şedinţă ar urma să fie dezbătută şi cererea operatorului Apa Vital, de folosinţă a căminelor de contorizare a agentului termic,  pentru montarea unor contori de branşament pentru apă rece, pe străzile Mihail Kogălniceanu, Eugen Stamate şi strada Gării, acolo unde au fost făcute investiţii pentru modernizarea reţelelor de apă şi canalizare.

Solicitarea a fost avizata de RAGCL, cea care a primit în folosinţă gratuită aceste cămine, de la administraţia locală.
De asemenea pe ordinea de zi se afla un proiect privind modificarea hotărârii prin care a fost închiriat un sediu pentru organizaţia ALDE Paşcani.
Ordinea de zi

Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea art. 6 din Regulamentul privind instituirea taxei speciale de salubrizare pentru persoanele fizice în Municipiul Pașcani, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 144 din 29.09.2017 privind instituirea taxei speciale de salubrizare pentru persoanele fizice în Municipiul Pașcani, cu modificările și completările ulterioare – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului local de venituri și cheltuieli și a Programului obiectivelor de investiții al Municipiului Pașcani pentru anul 2018 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea accesului S.C. ApaVital S.A. Iași în căminele de contorizare agent termic aferente străzilor din municipiul Pașcani, județul Iași, aflate în proprietatea publică a municipiului Pașcani și în administrarea R.A.G.C.L. Pașcani, în vederea montării grupurilor de contorizare pentru rețelele de apă rece – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Hotararii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 184/27.09.2018 privind închirierea directă a spațiului disponibil nr. 26 situat la parterul imobilului din strada Ștefan cel Mare, nr.7, proprietate publică a municipiului Pașcani, județul Iași, către Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – Organizația municipală Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
 • Sa fie externalizat / dat in administrare unei societati private de transport 47%, 248 votes
  248 votes 47%
  248 votes - 47% of all votes
 • Sa ramana la RAGCL 21%, 110 votes
  110 votes 21%
  110 votes - 21% of all votes
 • Sa fie preluat de o noua societate comerciala, in subordinea Consiliului Local 17%, 90 votes
  90 votes 17%
  90 votes - 17% of all votes
 • Sa fie preluat de o societate comerciala functionala deja, aflata in subordinea Consiliului Local - ex. CLP Ecosalubritate SA Pascani 14%, 75 votes
  75 votes 14%
  75 votes - 14% of all votes
Total Votes: 523
iunie 6, 2019 - iulie 6, 2019
Voting is closed
Slider