17.7 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
17.7 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021

Şedinţa pentru fluidizarea traficului în zona Piaţa Vale

Ultimele știri

Şedinţă importantă pentru fluidizarea traficului rutier în zona din Piaţa Vale Paşcani. Miercuri de la ora 10.00 reprezentanţii Primăriei şi ai Poliţiei Local se vor întâlni cu comerciantii pentru a găsi o soluţie, la iniţiativa consiliului Sorin Olariu.

Blocajele rutiere în acesta zonă sunt din ce în ce mai dese, în orele de vârf dar mai ales sâmbătă şi duminică, din cauza maşinilor de transport parcate în fata pieţei chiar de comercianţi. Mai mult decât atât unii dintre ei vând direct din maşini, blocând astfel şi circulaţia pe trotuar.
Cei mai afectaţi de acesta situaţie sunt chiar potenţialii cumparatori. Pentru că nu au unde să parcheze maşinile unii cumpărători renunţa la Piaţa din Vale şi merg la cea din zona Deal sau în supermarketuri. Autorităţile locale au primit numeroase sesizări în acest sens dar până acum s-a reuşit, cu greu, doar îndepărtarea comercianţilor de pe trotuar.
Pentru eliberarea parcării autorităţile vor să amenajeze un spaţiu special destinat maşinilor comercianţilor în zona stadionului CFR. De asemenea în parcarea din fata pieţei ar urma să fie interzisă staţionarea maşinilor de marfă. Propunerile ar urma să fie discutate cu cei în cauză.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
17.7 ° C
19.3 °
15.6 °
71 %
1.3kmh
25 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI