15.8 C
Paşcani
marți, septembrie 27, 2022

Sedinta pentru delegarea serviciului de iluminat public

- Advertisement -

Legislativul pascanean se intruneste in sedinta ordinara pentru luna iunie. Intalnirea este programata pentru joi 27 iunie, de la ora 10.00, conform dispozitiei de convocare semnata de primarul Dumitru Pantazi. Pe ordinea de zi sunt inscrise 13 proiecte de hotarare care vor fi supuse dezbaterii si aprobarii.
Primul si cel mai importat este cel cu privire la documentatia pentru delegarea serviciului de iluminat public din Pascani. Daca va fi aprobat, serviciul va fi preluat de o societate comerciala care va face investitii pentru modernizarea retelelor. Urmeaza sa fie supuse aprobarii, din nou, organigrama si bugetul de venituri si cheltuieli ale regiei pascanene de termoficare si sa fie prezentat raportul administratorilor de la Prest Serv Apa – fostul operator de apa si canalizare.

In aceeasi sedinta vor fi supuse aprobarii o rectificare bugetara la Clubul Sportiv Municipal Pascani, lista de prioritati pentru anul 2019 privind inchirierea locuintelor sociale precum si cateva proiecte privind modul de gestionare a unor suprafete de teren, aflate in domeniul public.

 

Proiect de HOTARARE privind aprobarea documentației necesare delegării gestiunii prin concesiune a serviciului de iluminat public în municipiul Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE Raportul administratorilor S.C. Prest Serv Apa S.A. Pașcani privind situațiile financiare individuale încheiate la 31.12.2018, situațiile financiare anuale încheiate la 31.12.2018 și raportul auditorului independent privind situațiile financiare individuale încheiate la 31.12.2018 – raportori Administratori S.C. Prest Serv Apa S.A. Pașcani (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al R.A.G.C.L Pascani pentru anul 2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Regiei Autonome de Gospodărie Comunală şi Locativă Paşcani pentru anul 2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale S.C. CLP ECO-SALUBRITATE S.A. Paşcani pentru anul 2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Casei Municipale de Cultură „Mihail Sadoveanu” Paşcani, pentru anul 2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea organizării manifestării ZILELE MUNICIPIULUI PAŞCANI – ediţia a XI – a, în perioada 19 iulie – 21 iulie 2019, la Stadionul Municipal Pașcani – initiator NEDELCU GABRIELA (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea modelului contractului de închiriere pentru terenurile proprietate publică/privată a municipiului Pașcani în vederea desfășurării de activități sezoniere – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea listei de priorități pentru anul 2019 precum și a schimbului locuinței sociale atribuite chiriașei Acatrinei Mirela cu o altă locuință socială disponibilă  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind trecerea din proprietatea publică a municipiului Pașcani în proprietatea privată a municipiului Pașcani, a imobilului Construcție WC, Școala Gimnazială Gîștești, situat în str. Petriș, nr. 3, municipiul Pașcani, județul Iași, în vedera scoaterii din funcțiune, casării și, după caz, valorificării – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind trecerea din proprietatea publică a municipiului Pașcani și administrarea Consiliului Local al municipiului Pașcani în proprietatea privată a municipiului Pașcani și administrarea Consiliului Local al municipiului Pașcani a terenului în suprafață de 100 mp, nr. cadastral 66485, și terenului în suprafață de 114 mp, nr. cadastral 66486, situate în municipiul Pașcani, str. Calea Romanului, nr. 1, judeţul, în vederea alipirii – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind alipirea bunurilor imobile teren în suprafață de 1500 mp – proprietate privată a S.C. Coldplay Management S.R.L, număr cadastral 2098, teren în suprafață 100 mp, nr. cadastral 66485, teren în suprafață de 114 mp, nr. cadastral 66486 și teren în suprafață de 173 mp, nr. cadastral 66097, situate în municipiul Pașcani, str. Calea Romanului, nr. 1, judeţul Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli al Clubului Sportiv Municipal pe anul 2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al instituțiilor și activităților finanțate din venituri proprii și subvenții pe anul 2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ELEVII PASCANENI, PUSI PE DRUMURI PENTRU ABONAMENTELE GRATUITE

  Nemultumiri in randul elevilor si parintilor din Pascani in...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...

Legislativul pășcănean în ședință pe 29 septembrie – DOC

Sedinta de Consiliu Local saptamana viitoare in municipiul Pascani....
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow