19.1 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022

Şedinţa pentru debranşarea unităţilor bugetare de la RAGCL

- Advertisement -

Legislativul păşcănean va fi convocat în şedinţă extraordinară, luni 18 martie, de la ora 10.00.  Primăria solicita votul consilierilor pentru aprobarea prelungirii termenului de valabilitate al Planului Urbanistic General până în anul 2022 când ar urma să fie făcut altul. Între timp PUG-ul aprobat în 2009 va fi actualizat. Măsură este necesară pentru că activitatea urbanistica a municipiului să nu fie blocată.
Pe ordinea de zi se vor regăsi şi studiile de prefezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru amplasarea de centrale termice proprii la şcolile şi grădiniţe din oraş, cele care acum sunt branşate la sitemul centralizat de încălzire.

De asemenea vor fi puse centrale pe gaz şi la sediul Finanţelor Locale şi în clădirea fostului sediu al Primăriei.
Măsura debranşării instituţiilor publice de la sistemul public de încălzire aduce în discuţie, din nou,  soarta regiei de termoficare. Primarul municipiului, a precizat în cadrul unei recente emisiuni că până la votarea bugetului pentru acest an,  consilierii locali trebuie să ia o decizie în legătură cu activitatea de termie de la RAGCL.

Conducerea unităţii a cerut mandat pentru intrarea în insolventa, din cauza datoriilor dar până acum adresa nu a fost discutată în legislativul local.

Pentru montarea celor nouă centrale individuale,  Primăria estimează că ar avea nevoie de cca 2 milioane de lei, mai puţin decât subvenţia pentru căldura, alocată anul trecut regiei.

 

Ordinea de zi

 

Proiect de HOTARARE privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale”, Colegiul ”Mihail Sadoveanu”, municipiul Pașcani, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale”, Liceul ”Miron Costin” – municipiul Pașcani, str. Izvoarelor nr. 11, jud. Iași și Colegiul ”Unirea” – municipiul Pașcani, str. Ceferiștilor, nr. 3, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale”, Liceul Tehnologic Economic”Nicolae Iorga”, str. Eugen Stamate, nr. 12, municipiul Pașcani, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale”, Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, str. Aleea 22 Decembrie, municipiul Pașcani, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale” – Grădinița cu Program Prelungit nr. 3, str. Izvoarelor, nr. 14, municipiul Pașcani, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale” – Grădinița cu Program Prelungit nr. 4, str. Kogălniceanu, nr. 2, municipiul Pașcani, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE Privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale” – Grădinița cu Program Normal Nr. 6 – Corp B – parter – Esplanada, str. Cuza Vodă, municipiul Pașcani, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale” – Primăria ”Veche”, municipiul Pașcani, str. Ștefan cel Mare, nr. 7, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale” – Sediu Finanțe Publice Locale, municipiul Pașcani, str. Ștefan cel Mare nr. 14, bloc D1 – Parter și Mezanin, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea prelungiri valabilitatii PLANULUI URBANISTIC GENERAL AL MUNICIPIULUI PASCANI JUDEȚUL IASI și REGULAMENTULUI LOCAL DE URBANISM aprobat prin HCL 49/2009, până la aprobarea noului Plan Urbanistic General al Municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow