17.7 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023

Sedinta pentru cornuri/lapte si constructia a doua case

 

Legislativul pascanean este convocat in sedinta extraordinara, luni 6 mai de la ora 10.30. Pe ordinea de zi sunt inscrise trei proiecte de hotarare care ar trebui aprobate in regim de urgenta.
Primul dintre ele are ca obiect licitatia pentru derularea programului “Cornul si Laptele” in scolile din Pascani pe parcursul anului scolar 2019 -2020. Si de acesta data consilierii locali sunt provocati sa isi asume, sau nu, prin vot, organizarea licitatiei de catre administratia locala sau sa paseze responsabilitatea Consiliului Judetean Iasi.

In aceeasi sedinta vor fi supuse aprobarii si doua proiecte de hotarare in vederea construirii a doua case de tip familial, pentru copiii din centrul social. In acest sens administratia locala va pune la dispozitia Directiei de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului Iasi peste 2000 mp de teren, in strada Morilor.

Mentionam ca in acest an scolar elevii din Pascani nu au beneficiate de produse lactate si de panificatie din cauza unor balbaieli administrative la nivel judetean si local. Municipalitatea si-a declinat competenta organizarii licitatiei pe motiv ca sursa de finantare este asigurata Consiliului Judetean Iasi, din fonduri UE.

 

Ordinea de zi

 

Proiect de HOTARARE asumarea/neasumarea responsabilității organizării și derulării procedurilor de atribuire a contractelor/acordurilor-cadru pentru achiziția produselor aferente Programului pentru Școli al României și a contractelor/acordurilor-cadru de prestare a serviciilor pentru derularea măsurilor educative, pentru anul 2019-2020, la nivelul Municipiului Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind trecerea din proprietatea privată a municipiului Pașcani și administrarea Consiliului Local al municipiului Pașcani, în proprietatea publică a municipiului Pașcani și administrarea Consiliului Local Pașcani a terenului în suprafață de 2079 mp situat în municipiul Pașcani, strada Morilor, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr 29 din 21.02.2018 privind darea în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, cu titlu gratuit, a terenului situat în str. Morilor (loturile 1,2,3,4,5,6 și 8) în vederea construirii a două case de tip familial, pe toată durata existenței clădirilor – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Alte articole