14.7 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Sedinta pentru aprobarea noilor CA-uri de la apa, salubritate si caldura. Vezi listele membrilor si cu cat vor fi platiti

Legislativul pascanean se intruneste in sedinta extraordinara pentru a aproba componenta noilor Consilii de Administratie de la societatile din subordine. Sedinta a fost programata sa aiba loc vineri 11 octombrie de la ora 10.0, pe ordinea de zi fiind inscrise 4 proiecte de hotarare.
Conform documentelor afisate pe site-ul institutiei, din componentaconducerii regiei locale de termoficare ar urma sa faca parte , actualul director, Gerogeta Sandu, inginerul sef- Sorin Nacuta, secretarul Mircea Zuzan, Gelu Nedelcu si Dumitru Isticioaia.

Mai mult din CA-ul societatii de apa si canal ar urma sa faca parte secretarul Primariei, Mircea Zuzan, Adriana Dondas, secretara PSD Pascani, omul de afaceri Iulian Moraru, Vasile Aparaschivei, fostul director economic de la Remar Pascani si Ioan Prisecaru, actualul director al societatii.
Si la societatea de salubritatea, SC CLP Eco Salubritatea SA Pascani urmeaza sa fie votata componenta noului Consiliu de Administratie din care ar urma sa faca parte : Eduard Dumea- actualul director al societatii, Razvan Gehorghiu, Mircea Zuzan, Daniela Marcovschi – directorul economic de la RAGCL si Iulian Moraru.

Toti urmeaza sa fie retribuiti cu cate 1000 lei brut pe luna, mandatul lor fiind de 4 ani.
Mentionam ca in aceeasi sedinta urmeaza sa fie dezbatut si proiectul privind aprobarea studiului de fezabilitate pentru construirea unui heliport in apropierea Spitalului de Urgenta Pascani dar si lista utilajelor pe care societatea de salubritate ar urma sa le achizitioneze prin contracctarea unui imprumut de 1,73 milioane de lei. Este vorba despre o autogunoiera compactoare, doua incarcatoare frontale, un autoturism , o autoutilitara, 150 de containere si 47 de europubele.

Orizont.info

Alte articole