27.4 C
Paşcani
marți, septembrie 26, 2023
Array

Locuitorii din comuna Deleni au ramas in continuare fara viceprimar

In cursul zilei de 14 noiembrie 2012, la ora 13:30, in comuna ieseana Deleni a avut loc sedinta de Consiliul Local. In vederea dezbaterii, consilierii locali au avut pe ordinea de zi noua proiecte de hotarare, primul proiect privind incetarea de drept a mandatului de consilier local si din functia de viceprimar a domnului Victor Creanga, in urma decesului acestui si vacantarea celor doua functii publice. Insa fara succes, deoarece nu s-a ales nici o persoana pentru aceste functii. Consilierii locali au tinut un moment de reculegere si au luat la cunostinta ca postul este vacant urmand ca in sedintele viitoare sa fie stabilit un nou viceprimar.

Celelalte proiecte vizeaza contracte de concesiune, infiintarea serviciului public de transport in regim de taxi si regim de inchiriere in comuna Deleni, rectificarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli, aprobarea organizarii unor manifestari culturale in luna decembrie 2012 si a bugetului necesar, aprobarea efectuarii de expertiza tehnica la obiectivul de investitii « Zid de sprijin din beton armat pentru Baza Sportiva Tip I – Deleni ».

Ultimul proiect de hotarare de pe ordinea de zi se refera la aprobarea participarii comunei Deleni la infiintarea S.C. ECOSALUBRIS HIRLAU S.A. , ca operator al serviciilor de salubrizare a localitatilor Hirlau, Deleni, Scobinti, Cotnari, Ceplenita.

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...