More

  Şedinţă la Tg. Frumos: “Târgul de toamnă”, delegarea serviciului de salubritate, închirierea cabinetelor medicale

  Array

  Legislativul din oraşul Târgu Frumos este convocat în şedinţă ordinară miercuri de la ora 15.00. Pe ordinea de zi sunt înscrise nouă proiecte de hotărâre, două iniţiate de consilierul local Ioan Aldea iar restul de primarul oraşului, Ionel Vatamanu.
  Şedinţa va debuta cu dezbaterea Conturilor de execuţie bugetară pentru primele două trimestre ale anului. Va urma proiectul privind organizarea celei de-a cincea ediţii a “Târgului de toamna” în perioada 22- 24 septembrie precum şi delegarea serviciului de salubritate societăţii locale TERMOSERV SALUB.
  În acelaşi context se va discuta şi despre proiectul de modernizare a străzii George Coşbuc, proiectul de închiriere sau concesionare a cabinetelor medicale precum şi constituirea comisiei de concurs pentru ocuparea unui post de jurist.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet