More

  Sedinta la Targu-Frumos: taxele locale mai mari cu 16%, bonificatia pentru plata in avans a fost majorata la 10% – VIDEO

  Array

  Taxele si impozitele locale din orasul Targu-Frumos se vor incasa incepand de vineri, 17 ianuarie 2013, mai mari cu 16,05%. Acest lucru se datoreaza hotararii de Consiliu Local adoptata astazi, 15 ianuarie 2013, in prima sedinta din acest an, pe motiv ca taxele nu au mai suferit modificari inca din anul 2010.

  Pentru a nu se simti prea mult marirea taxelor in randul cetatenilor, administratia locala a hotarat ca cei care vor achita in primele trei luni a anului, sa primeasca o reducere de 10 %, cu 5% mai mult ca in anii anteriori.

  De exemplu, daca pana acum pentru o garsoniera cu o suprafata de 21 mp impozitul era de 40 lei, anul acesta impozitul va creste la 46 lei, iar pentru un apartament cu trei camere, impozitul va creste cu inca 22 lei. In cazul unei case de caramida, impozitul va fi mai mare cu 18 lei.

  Mentionam ca in cursul anului trecut impozitele si taxele locale nu s-au incasat in totalitate. Circa 11 agenti economici, care sunt in insolventa sau faliment, datoreaza adminstratiei locale suma de 1.250.000 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet