18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Sedinta la Motca: comuna va avea propriul serviciu de salubritate

Astazi, la ora 17:00, consilierii locali din comuna Motca s-au intalnit intr-o sedinta ordinara ce cuprinde zece proiecte de hotarare printre care si stabilirea impozitelor si taxelor locale. De asemenea, in cadrul acestei sedinte s-a discutat si despre aprobarea structurii unitatilor de invatamant preuniversitar in comuna Motca, desemnarea reprezentanţiilor consiliului local în C.A. al Şcolii Gimnaziale Moţca si desemnarea reprezentantului consiliului local în Comisia pentru evaluarea şi asigurarea calităţii în educaţie de la nivelul Şcolii Gimnaziale Moţca. O noutate pentru comunitate este faptul ca alesii comunei au hotarat infiintarea unui serviciu public de salubritate al comunei.

In ceea ce priveste administratia locala s-a aprobat lista situatiilor deosebite care justifică acordarea ajutoarelor de urgenţă, altele decât cele datorate calamităţilor
naturale, incendiilor, accidentelor, programului anual de achizitii publice privind delegarea de gestiune a Serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare „ECO APA”.

Alte articole