-2.6 C
Paşcani
miercuri, ianuarie 19, 2022

Ședință importantă la Tg Frumos. Vezi ce discută consilierii locali – doc

Ședință importantă la Tg Frumos. Vezi ce discută consilierii locali – doc

Consilierii locali din orașul Târgu Frumos sunt chemați într-o nouă ședință. De această dată trebuie să dezbată și să voteze 13 proiecte ce se află pe ordinea de zi. O parte dintre ele fac referire la planul de investiții și bugetul orașului pentru acest an, dar și planul de siguranță publică și de pază al Poliției Locale. Nu lipsesc nici pașunile de pe ordinea de zi sau eveniment organziat pentru ziua femeii. La final, asistenții personali vor prezenta raportul pe semestrul II al anului trecut.

Joi, 22 februarie de la ora 15:00 aleșii locali din Târgu Frumos sunt convocați la o nouă ședință de Consiliu Local ce va avea loc în sala “Ing Dan Dumitrachi” din incinta Primăriei orașului. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte importante pentru comunitate. Unul dintre ele face referire la aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul în curs precum și aprobarea bugetului centralizat al activităților finanțate integral și/sau parțial din venituri proprii și/sau subvenționare.

Și Poliția Locală trebuie să actualizeze planul de ordine și siguranță publică. Este si un proiect privind aprobarea Planului de amenajament pastoral pentru pășunile de pe raza orașului. Pe ordinea de zi sunt și două proiecte privind activitățile de colectare și transport a deșeurilor publice.

Un altul ce are în vizor doamnele din oraș face referire la organizarea unui eveniment pentru a marca ziua de 8 martie la nivel de oraș. Ședința se va încheia cu punctul diverse afla pe ordinea de zi, unde asistenții persoanli din orașul Târgu Frumos își vor prezenta raportul pe semestrul II al anului trecut.

Convocator Sedinta Ordinara CL 22.02.2018 by Dana Ursuleasa on Scribd

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie...

Când începe vacanţa de Paşte? Elevii vor sta acasă mai mult!

Vacanța de Paște la sfârșitul lunii Cum Paştele va...