More

  Sedință importantă la Târgu Frumos. 25 proiecte pe ordinea de zi

  Array

  Şedinţă importantă la Târgu Frumos. Legislativul local se va întâlni joi, 28 iulie începând cu ora 15.00 la sediul administraţiei locale într-o nouă şedinţă ordinară aferentă lunii iulie. Pe ordinea de zi se află 25 proiecte de hotărâre ce vor fi supuse spre aprobarea aleşilor locali.
  Printre cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi se află încetarea mandatului din funcţia de consilier local a lui Gheorghe Baltag care va ocupa de pe 5 august funcţia de director interimar la Termo Serv Salub din oraş.
  Tot în cadrul şedinţei va fi validat în funcţia de consilier local din partea PSD următorul aflat pe lista, Vasile Sburlea.
  O altă hotărâre importantă ce va fi supusă spre votul consilierilor din Târgu Frumos va fi repartizare a două locuinţe sociale unor familii nevoiaşe din oraş. Acestea au fost construite la începutul acestui an de administraţia locală pe strada George Coşbuc.
  Alte proiecte ce vor fi supuse aprobării consilierilor locali sunt rectificări bugetare, finanţarea unor activităţi nonprofit şi vânzarea unor suprafeţe de teren.

  Proiecte sedinta ordinara Targu Frumos

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI