20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Şedinţa fără opoziţie. Liberalii au părăsit sala pentru că pesedistii nu au chef de democraţie

- Advertisement -

Situaţie tensională în şedinţa de astăzi a legislativului păşcănean. Consilierii din opoziţia formată din PNL şi PMP au părăsit sala de şedinţe, în semn de protest că majoritatea formată din consilierii PSD nu a fost de acord cu introducerea punctului diverse.

Liberalii au solicitat suplimentarea ordinei de zi pentru a putea pune întrebări sau a face interpelări în legătură cu problemele locale. Până nu demult în fiecare şedinţă au avut loc loc astfel de discuţii informare, chiar la propunerea primarului, acum ele sunt considerate excepţii şi trebuie aprobate pentru că nu se mai regăsesc pe ordinea de zi.
Propunerea a fost respinsă, după ce consilierii PSD au votat împotrivă. În semn de protest consilierii PNL au cerut o pauză de consultări după care au anunţat că părăsesc sala de şedinţe.
Votul consilierilor PSD a fost imediat taxat de consilierul PMP, Sorin Olariu. El a spus că interzicerea unor astfel de dezbateri este antidemocratica.
În replică unii consilieri PSD au spus că acţiunea liberalilor are scop electoral şi că vor să facă scandal în loc să muncească pentru păşcăneni. Singura explicaţie pentru care au votat împotriva punctului diverse a fost că pe ordinea de zi au fost multe proiecte de hotărâre, 26 la număr, a căror dezbatere ar fi durat câteva ore.
Şedinţă a continuat fără consilierii din opoziţie, cvorumul fiind asigurat de cei din PSD. Fără bătaie de cap aproape toate proiectele de pe ordinea de zi au fost votate la foc automat iar la începutul şedinţei au fost retrase două iniţiative care nu au fost avizate pozitiv de comisiile de specialitate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow