More

  Şedinţa extraordinara pentru patinoar şi indemnizaţiile consilierilor

  Legislativul păşcănean se intruneste în şedinţa extraordinară, marţi 21 noiembrie de la ora 10.00, la solicitarea edilului municipiului.
  Pe ordinea de zi sunt înscrise două proiecte de hotărâre, în regim de urgenţă. Primul dintre ele are ca obiect aprobarea contractului de parteneriat dintre Clubul Sportiv Municipal Paşcani şi singura firmă care s-a oferit să amenajeze un patinoar în centrul municipiului. In document sunt impuse o serie de conditii pe care firma trebuie sa le indeplineasca: sa organizeze o serie de activitati artistice iar accesul sa fie gratuit pentru copii in anumite zile si ore.
  De asemenea executivul revine, pentru a treia oară, cu proiectul prin care consilierii locali ar trebui să îşi stabilească cuantumul indemnizaţiilor care nu le-au mai încasat din luna iulie.
  Menţionăm că patinoarul ar urma să fie amenajat în parcarea de lângă catedrala aflată în constructive în centrul Pascaniului şi sa fie deschis în perioada 15 decembrie 2017 şi 20 februarie 2018.

   

  Ordinea de zi

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea asocierii intre Clubul Sportiv Municipal Pascani si I.F. Cretu Manole si incheierea unui contract de asociere – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind stabilirea indemnizatiei de sedinta pentru membrii Consiliului Local al Municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ședința de urgență pentru tichete de Paste

  Încă o speranță pentru pascaneniii cu venituri mici, de a avea ce pune pe masa de Paste. Consilierii din opoziție au inițiat un proiect...

  BIBLIOTECA MUNICIPALĂ PAȘCANI, VICTIMA NEPĂSĂRII ȘI A UNOR INTERESE

  Biblioteca Municipală ”Leonard Gavriliu” Pașcani se confruntă cu probleme fără precedent. Un cabinet de avocatură pretinde că trebuie să aibă acces fix prin Secția...

  Garaje construite ilegal pe stradă. Primarul a cerut să fie dărâmate. Când vor fi aplicate aceleași măsuri și la magazinele edilului, extinse pe terenurile...

  La câteva zile după ce edilul municipiului Pașcani a spus ca are alte priorități decat construcțiile ilegale de pe domeniul public si ca va face ordine peste câțiva ani de zile, trei proprietari de garaje au fost somați sa le dărâme pe motiv ca au fost construite fix pe strada. Terenurile au fost ocupate fără contract si fără aprobarea Primăriei iar constructiile au fost ridicate fără autorizațiile necesare, pe strada Zimbrului. Atât de bine încât au blocat capătul străzii si accesul spre parcarea de la blocul Crizantema. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet