17.2 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021

Şedinţa extraordinara pentru patinoar şi indemnizaţiile consilierilor

Legislativul păşcănean se intruneste în şedinţa extraordinară, marţi 21 noiembrie de la ora 10.00, la solicitarea edilului municipiului.
Pe ordinea de zi sunt înscrise două proiecte de hotărâre, în regim de urgenţă. Primul dintre ele are ca obiect aprobarea contractului de parteneriat dintre Clubul Sportiv Municipal Paşcani şi singura firmă care s-a oferit să amenajeze un patinoar în centrul municipiului. In document sunt impuse o serie de conditii pe care firma trebuie sa le indeplineasca: sa organizeze o serie de activitati artistice iar accesul sa fie gratuit pentru copii in anumite zile si ore.
De asemenea executivul revine, pentru a treia oară, cu proiectul prin care consilierii locali ar trebui să îşi stabilească cuantumul indemnizaţiilor care nu le-au mai încasat din luna iulie.
Menţionăm că patinoarul ar urma să fie amenajat în parcarea de lângă catedrala aflată în constructive în centrul Pascaniului şi sa fie deschis în perioada 15 decembrie 2017 şi 20 februarie 2018.

 

Ordinea de zi

Proiect de HOTARARE privind aprobarea asocierii intre Clubul Sportiv Municipal Pascani si I.F. Cretu Manole si incheierea unui contract de asociere – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind stabilirea indemnizatiei de sedinta pentru membrii Consiliului Local al Municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Inca un tanar, in legislativul pascanean: “Săracă nu este o comunitate care nu are bani, ci o comunitate care nu are vise!

Legislativul pascanean are un nou consilier local. La inceputul sedintei ordinare din 28 octombrie a.c. , Alexandru...

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

Bataie de joc la adresa unor societati comerciale. Conditii si probleme in plus pentru obtinerea acordului de functionare

Situatie confuza la Primaria Pascani privind eliberarea Acordului de Functionare pentru unele societati care isi desfasoara activitatea...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI