O noua sedinta extraordianra pentru legislativul pascanean. De acesta data consilierii locali sunt convocati marti 15 octombrie de la ora 11 00. Pe ordinea de zi sunt cinci proiecte de hotarare propuse spre aprobare de primarul Dumitru Pantazi.
Doua dintre ele sunt pentru ca cea mai mare scoala din Pascani, Colegiul C F Unirea Pascani sa aiba caldura la iarna.

Municipalitatetea trebuie sa dea spre folosinta furnizorului de gaz metan o suprafata de teren pentru extinderea retelei si sa aprobe documentatia tehnico- economica pentru montarea centralei termice. In aceeasi sedinta urmeaza sa fie aprobat dreptul de folosinta pentru extinderea retelelor electrice pe strazile Mihai Viteazu si Grigore Ureche.
Cel mai important proiect este aprobarea indicatorilor tehnico economici pentru extinderea si dotarea ambulatoriului de la Spitalul de Urgenta din Pascani. Investitia estimata la cca 10 milioane de lei va fi sustinuta 95% din fonduri nerambursabule europene si 5% de la bugetul local. Sapte milioane de lei ar urma sa fie cheltuiti pentru achizitia de aparatura si iar restul pentru amenajarea de noi cabinet medicale. Documentatia care va fi supusa aprobarii Consiliului Local a fost avizata si de Consiliul de Administratie, intrunit vineri in sedinta.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider