Legislativul pascanean este convocat in sedinta extraordinara luni 12 august, de la ora 10.00. Pe ordinea de zi sunt inscrise 4 proiecte de hotarare. Cele mai importante sunt cele privitoare la rectificarea bugetului dar si a listei de investitii pentru anul 2019, mai ales pentru montarea de centrale termice in scoli.
In aceeasi sedinta va fi supus aprobarii si proiectul privind anularea taxei de debransare de la sistemul centralizat de incalzire pentru fostii abonati la sistemul centralizat de incalzire care isi monteaza centrale termice de apartament.

Iata proiectele de pe ordinea de zi:

Proiect de Hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli și al Programului Obiectivelor de Investiții cu Finanțare de la Bugetul Local și din alte surse, al Municipiului Pașcani pe anul 2019

Proiect de Hotărâre privind rectificarea Bugetului Centralizat al Insituțiilor și Activităților Finanțate Integral sau parțial din venituri proprii (Sursa E), pentru anul 2019

Proiect de Hotărâre privind acordului de parteneriat între Municipiul Pașcani și Asociația ”Șansa 2010” Pașcani

Proiect de Hotărâre privind desființarea taxei de debranșare de la sistemul public de alimentare centralizat cu energie termică a proprietarilor de apartamente din Municipiul Pașcani, aprobată prin HCL 115/09.08.2006, modificată și completată prin HCL 119/11.08.2006.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider