More

  Şedinţa extraordinară pentru „Palatul Cantacuzino”

  Array

  Legislativul păşcănean se va întruni în şedinţa de urgenţă, în a doua parte a acestei săptămâni. Pe ordinea de zi va fi un singur proiect de hotărâre, privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea “Palatului Cantacuzino”. Deocamdată nu a fost stabilită ziua şi ora când va avea loc şedinţa dar executivul local se grăbeşte să obţină votul consilierilor pentru a depune cererea de finanţare din fonduri europene, până la sfârşitul acestei luni. Proiectele sunt întocmite de o firmă de specialitate împreună cu specialiştii administraţiei locale.
  Menţionăm că proiectul privind încheiere de convenţii individuale la apa va fi rediscutat în şedinţă ordinară a lunii august, susţin reprezentanţii Primăriei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI