23 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Şedinţă extraordinară pentru împărţirea a 1,5 mil de lei şi revocarea unui regulament dubios

Legislativul local se intruneste din nou in sedinta extraordinara, miercuri, 22 mai, de la ora 14.00. Pe ordinea de zi se afla 3 proiecte de hotarare pentru a fi dezbatute in regim de urgenta, la initiativa edilului sef.
Primele doua proiecte au ca obiect directionarea unor incasari suplimentare de cca 15 miliarde de lei vechi, rezultate din impozite si din incasarile de anul trecut de la cele doua piete pascanene. Cea mai mare mare parte a banilor urmeaza sa fie directionati la sectiunea dezvoltare pentru realizarea unor investitii publice, apoi pentru cheltuieli materiale si acoperirea deficitului la cheltuielile de personal.
In acelasi context ar urma sa fie supus aporbarii revocarea Regulamentului referitor la conditiile de desfasurare a activitatilor de comert stradal pe raza Municipiului Pascani, aprobat in anul 2010 la initiativa fostului primar.
La acea vreme regulamantul a fost criticat de consilierii din opozitie pe motiv ca ar fi mult prea restrictiv pentru agentii economici din Pascani. ziarulorizont.info

Alte articole