16.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023
Array

Şedinţa extraordinară pentru epurare şi licitaţia apei

O nouă şedinţă extraordinară pe tema apei la Paşcani. Legislativul local este convocat în ziua de miercuri de la ora 10.00 de această dată la initiativa consilierilor din opoziţie. Pe ordinea de zi sunt doar două puncte pentru clarificarea unor situaţii urgenţe. Aleşii locali solicita primarului să prezinte un raport cu privire la demersurile pe care le-a făcut pentru organizarea unei licitaţii în vederea desemnării unui alt operator de apă, din luna noiembrie dup ace Consiliul local a anulat delegarea serviciilor către Apa Vital.
Ce de-al doilea raport ar urma să fie prezentat chiar de directorul PSA Paşcani cu privire la situaţia economică a societăţii pentru serviciile de epurare. Discuţia este cu atât mai importantă cu cât în momentul de faţă serviciile de epurare nu sunt încasate nici de societatea care le prestează nici de operatorul ieşean. Prima dintre ele se afla în pragul falimentul din lipsă de bani iar cealaltă refuza să încheie contractul pentru epurare.
Menţionăm tot marţi sau miercuri ar urma să aibă loc o altă şedinţa extraordinară pentru organizarea Zilelor Municipiului Paşcani.
sedinta
convocator 2

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...