22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021

Ședință extraordinară marti, 15 iunie, la Primăria Pașcani – DOC

creditfix.ro
credius.ro
answear.ro
horacredit.ro/
vivacredit.ro
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
elefant.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Sedinta extraordinara la Primaria Municipiului Pascani saptamana viitoare, marti, 15 iunie, de la ora 14:00. Pe ordinea de zi sunt trecute trei proiecte de hotarare, initiate de primarul orasului, Marius Pintilie.

Lista acesta poate fi consultata mai jos:

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea eșalonării la plata a obligațiilor fiscale stabilite de către AGENȚIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ – Direcția Regională a Finanțelor Publice Iași prin Decizia de angajare a răspunderii solidare cu nr. 41/03.04.2019 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 89 din data de 31.05.2021 privind punerea la dispozitia proiectului „Watman II – Sistem informațional pentru managementul integrat al apelor–etapa II” a terenului pentru construcţia noilor investitii aferente acestuia – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind declararea de utilitate publică de interes local a lucrărilor de construcție/extindere/reabilitare a obiectivului de investiții „Gospodărie de apă Gîștești” din cadrul proiectului P.O.I.M. implementat pe administrativul municipiului Pașcani și aprobarea solicitării de scoatere din circuitul agricol a terenului în suprafață de 3250 mp, proprietate publică a municipiului Pașcani, identificat în T1, P 7/1, nr. cadastral 68819, municipiul Pașcani (suburbia Gâștești), jud. Iași – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI