9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023

Ședință extraordinară marti, 15 iunie, la Primăria Pașcani – DOC

Sedinta extraordinara la Primaria Municipiului Pascani saptamana viitoare, marti, 15 iunie, de la ora 14:00. Pe ordinea de zi sunt trecute trei proiecte de hotarare, initiate de primarul orasului, Marius Pintilie.

Lista acesta poate fi consultata mai jos:

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea eșalonării la plata a obligațiilor fiscale stabilite de către AGENȚIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ – Direcția Regională a Finanțelor Publice Iași prin Decizia de angajare a răspunderii solidare cu nr. 41/03.04.2019 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 89 din data de 31.05.2021 privind punerea la dispozitia proiectului „Watman II – Sistem informațional pentru managementul integrat al apelor–etapa II” a terenului pentru construcţia noilor investitii aferente acestuia – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind declararea de utilitate publică de interes local a lucrărilor de construcție/extindere/reabilitare a obiectivului de investiții „Gospodărie de apă Gîștești” din cadrul proiectului P.O.I.M. implementat pe administrativul municipiului Pașcani și aprobarea solicitării de scoatere din circuitul agricol a terenului în suprafață de 3250 mp, proprietate publică a municipiului Pașcani, identificat în T1, P 7/1, nr. cadastral 68819, municipiul Pașcani (suburbia Gâștești), jud. Iași – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow