11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Şedinţa extraordinară, la sfârşitul săptămânii

Şedinţa extraordinară la sfârşitul acestui săptămâni. Legislativul păşcănean este convocat în regim de urgenţă vineri de la ora 10.00 pentru a aproba trei proiecte de hotărâre. Pe ordinea de zi se afla contul de execuţie bugetară pentru anul 2014, finanţarea activităţilor programate de “Ziua Copilului” şi angajarea unui avocat într-un nou proces cu societatea primarului, Agrocomplex SA Paşcani.
Menţionăm că pentru săptămâna viitoare este programată o nouă şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi vor fi puse din nou proiectele pro Apa Vital, pentru cA serviciile de apă, canalizare şi epurare să rămână în exploatarea operatorului ieşean.

Proiect de HOTARARE privind aprobarea contului anual de executie a bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Pascani pe anul 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind premierea elevilor olimpici si a profesorilor indrumatori din municipiul Pascani, pentru anul scolar 2014-2015 – initiator AXINTE VASILE (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind  achizitionarea serviciilor de consultanta, asistenta si  reprezentare juridica  a  Consiliului Local al Municipiului  Pascani  in Dosarul nr. 2718/99/2015  in contradictoriu cu reclamanta  S.C. Agrocomplex   Lunca S.A. – initiator AXINTE VASILE (Dezbatere)

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow