25.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
25.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

Sedinta extraordinara la Primaria Pascani. Proiecte privind aprobarea unui credit si organizarea concertului Radio ZU

Ultimele știri

Marti, 17 iunie a.c., Consiliul Local al municipiului Pascani se va intruni intr-o sedinta extraordinara, ce va incepe la orele 10:00. Pe ordinea de zi vor fi urmatoarele proiecte:

 

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea contractului linie de credit pentru investitii, a contractului de ipoteca asupra creantelor rezultate din veniturile bugetare ale autoritatii administratiei publice locale si a contractului de ipoteca mobiliara intre CEC Bank SA si Municipiul Pascani – initiator – Pantazi Dumitru(Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea acordului de parteneriat intre municipiul Pascani si S.C. Compania Artistica Mix Music Show S.R.L., in vederea organizarii evenimentului „Mix Music Evo” in zilele de 27, 28 si 29 iunie 2014 – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Pascani pe anul 2014 – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
25.4 ° C
26.3 °
22.2 °
54 %
3kmh
4 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
27 °
mie
31 °
joi
35 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI