25.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
25.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

Ședinta extraordinară a CL Pașcani

Ultimele știri

Ședinta extraordinară a CL Pașcani programata pentru data de 20 ianuarie, incepand cu ora 9.00 va avea trei proiecte de hotarare pe ordinea de zi. Este vorba despre:

Proiect de HOTARARE privind majorarea alocatiei de hrana pentru beneficiarii Cantinei de Ajutor Social Pascani pe anul 2014 – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind repartizarea necesarului de finantare de baza pe unitatile de invatamant preuniversitar de stat din Municipiul Pascani pentru anul 2014, in conformitate cu standardul de cost per elev/prescolar, aprobat prin HG nr.72/2013, cu modificari si completari ulterioare – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea achizitionarii unui serviciu de expertiza financiar-contabila extrajudiciara privind situatia creantelor datorate bugetului local al Municipiului Pascani rezultate din contracte administrativ-comerciale – initiator Pantazi Dumitru (Dezbatere).

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
25.4 ° C
26.3 °
22.2 °
54 %
3kmh
4 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
27 °
mie
31 °
joi
35 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI