23 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022

Şedinţa de urgenţă pentru un bazin de înot

- Advertisement -

Adminsitratia din Paşcani vrea să construiască un bazin de înot acoperit, pe o suprafaţă de 3000 m de teren, la baza sportivă a Clubului Municipal. Discuţii pe acest subiect au mai fost în cadrul unui proiect de modernizare a întregului complex, dar nu a fost dus la bun sfârşit.

De acesta dată primarul Dumitru Pantazi a cerut intervenţia Companiei Naţionale de Investiţii. CNI-ul a pus pe lista de investiţii din acest an şi bazinul de la Paşcani, susţin reprezentanţii Primăriei iar acum trebuie depusă documentaţia necesară.

În acest sens consilierii locali sunt convocaţi, luni, în şedinţă extraordinară, pentru a schimba destinaţia unui teren pentru construirea bazinului. Urmează intabularea lui şi studiile tehnice şi de fezabilitate, de unde va reieşi şi valoarea investiţiei.

Primăria susţine că în maxim două luni de zile va depune dosarul pentru finanţare. Costurile vor fi acoperite din fonduri guvernamentale dar administratia locală trebuie să asigure utilităţile.
În aceeaşi şedinţă urmează să fie supuse aprobării alte două proiecte de hotărâre. Este vorba despre aprobarea scoaterii la licitatie a unor spaţii comerciale din Piaţa Vale şi alocarea a 700 000 lei, de la bugetul local, societăţii de salubritate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ELEVII PASCANENI, PUSI PE DRUMURI PENTRU ABONAMENTELE GRATUITE

  Nemultumiri in randul elevilor si parintilor din Pascani in...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...

Legislativul pășcănean în ședință pe 29 septembrie – DOC

Sedinta de Consiliu Local saptamana viitoare in municipiul Pascani....
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow