More

  Şedinţa de urgenţă pentru un bazin de înot

  Adminsitratia din Paşcani vrea să construiască un bazin de înot acoperit, pe o suprafaţă de 3000 m de teren, la baza sportivă a Clubului Municipal. Discuţii pe acest subiect au mai fost în cadrul unui proiect de modernizare a întregului complex, dar nu a fost dus la bun sfârşit.

  De acesta dată primarul Dumitru Pantazi a cerut intervenţia Companiei Naţionale de Investiţii. CNI-ul a pus pe lista de investiţii din acest an şi bazinul de la Paşcani, susţin reprezentanţii Primăriei iar acum trebuie depusă documentaţia necesară.

  În acest sens consilierii locali sunt convocaţi, luni, în şedinţă extraordinară, pentru a schimba destinaţia unui teren pentru construirea bazinului. Urmează intabularea lui şi studiile tehnice şi de fezabilitate, de unde va reieşi şi valoarea investiţiei.

  Primăria susţine că în maxim două luni de zile va depune dosarul pentru finanţare. Costurile vor fi acoperite din fonduri guvernamentale dar administratia locală trebuie să asigure utilităţile.
  În aceeaşi şedinţă urmează să fie supuse aprobării alte două proiecte de hotărâre. Este vorba despre aprobarea scoaterii la licitatie a unor spaţii comerciale din Piaţa Vale şi alocarea a 700 000 lei, de la bugetul local, societăţii de salubritate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Străzi pregătite pentru asfaltare. Lucrările încep săptămâna viitoare

  Primăria Paşcani anunţa că săptămâna viitoare încep lucrările de asfaltate şi pe străzile Calea Iașului, Tudor Vladimirescu din Sodomeni și Fundac Fântânele. În aceste...

  Se simplifică procesul de înmatriculare, înregistrare și radiere a vehiculelor

  Vineri, 10 iulie 2020, începând cu ora 10.00, la sediul MAI, au loc declarații de presă referitoare la noile reglementări pentru simplificarea procesului de...

  Ştrandul din Paşcani, va fi redeschis duminica. Condiţii speciale de acces

  Update comunicat: "Ștrandul din Pașcani își redeschide porțile de duminică, 12 iulie, începând cu ora 10:00, cu respectarea tuturor regulilor anticovid. În urma noilor...

  Opinii