More

  Şedinţa de urgenţă pentru un bazin de înot

  Adminsitratia din Paşcani vrea să construiască un bazin de înot acoperit, pe o suprafaţă de 3000 m de teren, la baza sportivă a Clubului Municipal. Discuţii pe acest subiect au mai fost în cadrul unui proiect de modernizare a întregului complex, dar nu a fost dus la bun sfârşit.

  De acesta dată primarul Dumitru Pantazi a cerut intervenţia Companiei Naţionale de Investiţii. CNI-ul a pus pe lista de investiţii din acest an şi bazinul de la Paşcani, susţin reprezentanţii Primăriei iar acum trebuie depusă documentaţia necesară.

  În acest sens consilierii locali sunt convocaţi, luni, în şedinţă extraordinară, pentru a schimba destinaţia unui teren pentru construirea bazinului. Urmează intabularea lui şi studiile tehnice şi de fezabilitate, de unde va reieşi şi valoarea investiţiei.

  Primăria susţine că în maxim două luni de zile va depune dosarul pentru finanţare. Costurile vor fi acoperite din fonduri guvernamentale dar administratia locală trebuie să asigure utilităţile.
  În aceeaşi şedinţă urmează să fie supuse aprobării alte două proiecte de hotărâre. Este vorba despre aprobarea scoaterii la licitatie a unor spaţii comerciale din Piaţa Vale şi alocarea a 700 000 lei, de la bugetul local, societăţii de salubritate.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Investiţii în comuna cu trei echipe de fotbal şi străzile fără nume

  Pentru mulţi dintre cei care urmăresc evenimentele locale la BIT TV, comuna Valea Seacă este locul unde consilierii locali se ceartă aproape permanent, în...

  Vânători, comuna cu toate şcolile şi grădiniţele modernizate – VIDEO

  O comună din apropierea municipiului Paşcani are şcoli şi grădiniţe care arată mai bine decât multe unităţi de învăţământ de la oraş. Administraţia locală...

  Când va avea Pascaniul „centura de ocolire”

  Proiectul privind realizarea unei şosele de centură, pentru că traficul greu să ocolească municipiul Paşcani nu mai este viabil. A fost depus de câteva...

  Opinii