28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Ședința de urgență pentru ștrandul municipal. Primăria preia administrarea, după un an de bâlbâieli si nepăsare

Legislativul pascanean este convocat in ședința extraordinara pentru a rezolva problemele apărute cu administrarea ștrandului municipal. Intalnirea este programată pe 07 iulie a.c, de la ore 08.30. Pe ordinea de zi sunt doua proiecte de hotărâre, ambele inițiate de primarul municipiului. Primul dintre ele are ca obiect trecerea ștrandului municipal de la Clubul Sportiv Municipal Pașcani, in administrarea Consiliului Local, pe motiv ca CSM nu poate sa desfășoare activități comerciale fără modificarea statutului. Mai exact clubul pascanean nu poate încasa banii pentru intrarea la ștrand si nici sa justifice cheltuielile pentru activități care nu sunt sportive. Acesta problema a fost adusa in atenția primarului de unul dintre membrii Consiliului de Administratie al clubului, consilierul Mihai Dediu in ședința din 23 iunie, in contextul a fost a fost modificata organigrama si suplimentat bugetul pentru a fi posibila deschiderea ștrandului.
Edilul municipiului a insistat ca ștrandul sa rămână la CSM, fără sa fie clarificate aspectele juridice si financiare.

Ștrandul a fost dat in administrarea clubului in septembrie 2021, cu aprobarea Consiliului Local.
Dacă va reveni in administrarea Primăriei, atunci urmează sa fie redeschis in câteva zile, cu salariați de la Gospodăria Comunala. Bazinul a fost umplut cu apa si pregătit pentru a putea fi folosit.
Menționăm ca tot in ședința programată pe 7 iulie va fi supus la vot si un proiect privind aprobarea valorii unui contract de finanțare pentru achiziționarea de echipamente medicale, pentru Școală Gimnaziala Gastesti.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow