4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Sedinta de urgenta pentru regulamentul apei

Legislativul pascanean se intruneste maine in sedinta de indata, incepand cu ora 12.00, la initiativa unui grup de consilieri. Pe ordinea de zi se afla un singur proiect de hotarare, cel initiat de consilierul Ioan Danu.
El a propus spre dezbatere si aprobare un regulament de repartizare si facturare individuala a consumului de apa. Din proiect reiese ca locatarii de la bloc ar trebui sa incheie conventii individuale cu furnizorul de apa, in baza carora sa obtina facturi individuale. Mai mult, locatarii trebuie sa faca parte dintr-o asociatie sau sa isi desemneze un reprezentant de scara care sa incheie un contract tot cu operatorul, fara sa aiba vre-o responsabilitate financiara.
Reprezentantul de scara sau seful de asociatie ar urma sa citeasca apometrele din apartamente, sa imparta diferente si sa trimita tabelul cu datele de consum, pentru facturare. Serviciile ar urma sa fie decontate chiar de furnizorul de apa.
Mentionam ca in cateva zile consilierii locali urmeaza sa fie din nou convocati pentru aprobarea proiectului privind delegarea servicilului de apa si canalizare societatii Prest Serv Apa SA Pascani, conform precizarilor facute de secretarul Mircea Zuzan.

 

Proiect de HOTARARE privind aprobarea “Metodologiei de repartizare si facturare individuala a consumului de apa inregistrat la bransamentul condomeniului/ansamblurilor de locuinte” si a “Conventiei cadru de facturare individuala consumurilor de apa si de canalizare” in municipiul Pascani – initiator DANU ION (Dezbatere)

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow