10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Sedinta de urgenta pentru pretul la epurare

Legislativul local este convocat din nou in sedinta extraordinara. Intalnirea este programata sa aiba loc miercuri 25 februarie de la ora 10.00. Pe ordinea de zi se afla patru proiecte de hotarare. Cel mai important dintre ele este pentru aprobarea pretului serviciilor de epurare la societatea de apa si canal din Pascani.
In sedinta de miercuri nu se va discuta despre delegarea serviciului de apa si canalizare, fara licitatie, operatorului local. Proiectul va fi supus dezbaterii si aprobarii, cel mai probabil in luna martie, dupa demararea procedurilor de scoatere la licitatie a serviciului de apa si canalizare.

Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea HCL nr.46/26.03.2009 privind aprobarea proiectului “Cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii in zona de actiune a municipiului Pascani, prin achizitionarea de echipamente specifice si amenajarea unui centru de supraveghere” si a cheltuielilor necesare implementării proiectului – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind stabilirea preturilor/tarifelor pentru serviciile publice de epurare a apelor uzate prestate de S.C.PREST SERV APA S.A. Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea organizarii retelei scolare de invatamant preuniversitar de stat de pe raza municipiului Pascani si aprobarea de denumire pentru unitatile de invatamant de stat si particular in anul 2015-2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea listei de prioritati pentru locuintele ANL pe anul 2015, disponibile in municipiul Pascani, judetul lasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow