23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Sedinta de urgenta pentru, dezinsectie, taxe mai mici si distractie

Şedinţa extraordinară la Paşcani. Legislativul local este convocat pentru dezbaterea şi aprobarea a şapte proiecte de hotărâre, în regim de urgenţă. Întâlnirea este programată marţi 12 aprilie de la ora 09.00. Pe ordinea de zi se află proiectul privind componenta comisiei care se va ocupa de organizarea Zilelor Municipiului Paşcani, aprobarea proiectelor de finantare depuse de ONG-uri, planul de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare pentru acest an precum şi reevaluarea halei din Piaţa Vale pentru scăderea impozitelor la comercianţi.
Menţionăm că proiectul privind aprobarea Regulamentului de încheiere a convenţiilor şi pentru facturarea individuală a serviciilor de apă şi canalizare va fi pus pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de la sfârşitul acestei luni.

 

Ordinea de zi

 

Proiect de HOTARARE privind aprobarea componentei Comisiei de organizare a manifestarii „ZILELE MUNICIPIULUI PASCANI” – editia a VIII-a, in perioada 8-10 iulie 2016 – initiator AXINTE VASILE (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea finantarii nerambursabile de la bugetul local al Municipiului Pascani a proiectelor finantate pentru sustinerea unor activitati non-profit de interes local, pentru anul 2016 – domeniile tineret, sport, cultura – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Proiectului sportiv „Un mod sănătos de viaţă prin mişcare”  – initiatorPANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind organizarea si finantarea actiunilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare in municipiul Pascani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea transmiterii in folosinta gratuita catre SC E.ON Distributie Romania SA a obiectivului “Extindere retea de gaze naturale pe strada Amurgului, municipiul Pascani, judetul Iasi” – initiatorPANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea Anexei nr. 1 la Hotararea Consiliului Local al Municipiului Pascani nr. 2 din data de 15.01.2016 privind reevaluarea valorilor de inventor aferente bunurilor proprietate publica a Unitatii Administrativ Teritoriale Pascani, insusite prin hotarari ale Consiliului Local al Municipiului Pascani, judetul Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea HCL nr.119/30.11.2005 privind aprobarea proiectului Contractului de asociere in participatiune intre Directia Apa Canal Pascani si SC Mold Carpati SRL Cristesti in vederea exploatarii produselor de balastiera din perimetrul Motca – Amonte, jud. Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow