17.4 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

Ședința de urgență, pentru asociații si biserici. Ghidurile de finanțare, modificate

Ghidurile de finanțare nerambursabila de la bugetul local pentru susținerea unor activități non profit urmează sa fie modificate in regim de urgență. Legistvul pascanean este convocat in ședința extraordinara, joi 14 iulie ac. de la ora 10.30, pentru a vota noile propuneri ale Primăriei așa încât finanțarea proiectelor sa poată fi făcută si in mai multe etape, nu doar la finalul lor pentru a fi posibila realizarea lor.

Conform hotărârii aprobate in ședința de la sfârșitul lunii iunie a.c. cei mai mulți bani vor merge către Asociația Șansa 2010 pentru organizarea Taberei Împreună pentru Tineri. Este vorba despre suma de 30.000 de lei. Apoi, Asociația Go Care România, va obține 27.000 lei pentru proiectul „Artiști speciali”. Următorii în clasament sunt Asociația Club Sportiv Siretul Pașcani, „Cupa Vacanței de Vară Siretul” – 25.551 de lei, iar Clubul Sportiv Vikings  – 17.449 de lei pentru proiectul Cupa Vikingilor Pașcani – Gold Division.
În ceea ce privesc cultele religioase, patru lăcașuri de cult vor primi finanțare. În ordine descrescătoare, cea mai mare sumă va fi către Parohia Înălțarea Domnului pentru lucrări de finisaje – 56.562,17 lei, Parohia Sfinții Voievozi – 31.352 de lei pentru extindere rețea de apă și canalizare, Capela Sfântul Ioan Botezătorul  -30.000 de lei pentru lucrări pictură în tehnica mozaicului și Parohia Sfânta Vineri – 24.642 de lei pentru lucrări de finisare interior la casa socială.
În cadrul acestei sesiuni au fost respinse două proiecte ale parohiilor Sfântul Gheorghe, pentru construirea unui altar de vara și Pogorârea Sfântului Duh pentru branșare și racordare gaz metan.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow