15.9 C
Paşcani
vineri, iunie 2, 2023
Array

Sedinta de indata. Sume de bani redirectionate catre invatamant, activitati de sarbatori, iluminat stradal si material antiderapant

Astazi, 7 decembrie 2012, incepand cu ora 12.00 la Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Pascani a avut loc o sedinta de indata. Consilierii au fost convocati pentru rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Pascaniului.

Avand in vedere analiza efectuata pe executia din 6 decembrie 2012 unde au fost identificate sume disponibile acoperirii unor cheltuieli din cadrul structurilor U.A.T dar si mai ales a faptului ca data de 10 decembrie 2012, este ultima zi de deschidere a creditelor bugetare a fost convocata aceasta sedinta

Astfel, au fost gasite sume de bani din donatii si venituri si anume, 13000 lei,  bani veniti de la REMAR, 8000 de lei dar si de la Viosand sau Eurolacta. Acesti bani, au fost deja cheltuiti pe constructia unei troite dar si finalizarea soclului statuii lui Stefan cel Mare.

In cadrul rectificarii au fost mutate o serie de sume de bani de la un capitol la altul. De la evidenta populatiei s-au luat 60 000 lei iar de la Politia Locala inca 200 000 lei. Aceste sume de bani au fost redirectionate catre materiale pentru invatamant si anume, 227 000 lei. Pentru ca bursele pentru elevi au fost asigurate pe ultimele 4 luni, s-au luat 96 000.

Aceste sume au fost redirectionate Sport, cultura culte, mai ales pentru a se asigura bugetul pentru activitatile din aceasta iarna, cum este Festivalul de datini si obiceiuri.

Alti 10 000 lei au fost redirectionati catre Clubul Sportiv Municipal. O suma mare de bani a fost trimisa catre Gospodaria Comunala pentru a se acoperi cheltuielile cu iluminatul festiv, dar si cu materialul antiderapant.

Proiectul de hotarare a fost votat cu unanimitate de catre consilierii pascaneni.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow