17.6 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

Sedinta de indata pentru votarea viceprimarului

Cea mai asteptata sedinta a legislativului pascanean  a fost programata miercuri 18.00, de la ora 15.00. Intalnirea va avea loc in sala multifunctionala a Primariei, posibil si cu prezenta unor invitati. Pe ordinea de zi sunt patru proiecte de hotarare care vor fi supuse aprobarii in regim de urgenta. Pentru inceput va fi stabilit presedintele de sedinta pentru perioada noiembrie 2020 – ianuarie 2021. Apoi vor depune juramantul cei trei consilieri supleanti: Liliana Pertu de la PSD si Dan Zăgan și Bogdan Agafiței de la PNL. Ei ocupa locurile vacantate prin demisie de deputatul PSD Vasile Axinte, actualul primar si consilierul judetean Sorin Nacuta. 

In aceeasi sedinta vor fi  stabilite si comisiile de specialitate ale Consiliului Local iar ultimul proiect este pentru desemnarea noului viceprimar. El urmeaaza sa fie ales  din randul consilierilor locali, prin vot secret. 

Mentionam ca primarul, Marius Pintilie a anuntat ca PNL il va sprijini pe Cristian Ratoi – foto , de la Pro Romania pentru a prelua acesta functie, dar ar putea fi surprize. In actualul Consiliu Local,  PNL si PSD au cate 8 mandate, PRO Romania 2 mandate si PMP un mandat. Asadar PNL si PRO Romania vor forma o majoritate iar PSD si PMP vor fi in opozitie. 

Noul primar a anuntat ca in saptamanile urmatoare vor avea loc inca cateva sedinte extraordinate pentru votarea unor proiecte importante printre care si cateva rectificari bugetare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Transportul public local, in regim de weekend, pe 15 august

Pe 15 august a.c. când creștinii sărbătoresc “Adormirea Maicii...

Primăria Harlau angajează arhitect șef

Orasul Hârlău cu sediul în str.Mușatini nr.1, jud.Iași organizează...

Doua persoane, înecate in raul Moldova

Tragedie in comuna Miroslovești. Doua persoane sau înecat in raul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow