20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Şedinţă de Guvern de urgenţă duminică pentru OUG 13. Sorin Grindeanu: „Vom folosi calea legală – abrogare, prorogare – pentru a nu intra în vigoare”

- Advertisement -

Premierul Sorin Grindeanu a precizat sâmbătă seara că duminică Guvernul se va reuni într-o şedinţă de urgenţă pentru abrogarea OUG 13.

”Folosesc termenul abrogare pentru că aşa este…Am văzut dezbatere inclusiv din acest punct de vedere, e termenul folosit de către Administraţia Prezidenţială atunci când ne-a cerut să abrogăm această ordonanţă. Vom găsi calea legală – abrogare, prorogare – ca să nu intre în vigoare, ca să fiu cât se poate de clar”, a anunţat el la Palatul Victoria.

Prim-ministrul a precizat că a ascultat, a văzut şi a auzit în aceste zile multe opinii – ale colegilor din partid, din coaliţie, din politică, ale oamenilor simpli. ”Am auzit vocea străzii”, a menţionat şeful Executivului.

”Nu vrea şi nu doresc să dezbinăm România. România nu poate fi ruptă în două. Este ultima mea dorinţă de a se ajunge la aşa ceva”, a argumentat Grindeanu.

 

Continuare pe Mediafax

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow