-4.9 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Ședință de Consiliu Local, săptămâna viitoare la Pașcani. Bugetele instituțiilor și lista de investiții, pe ordinea de zi – DOC

Sedinta importanta de Consiliu Local, saptamana viitoare, pe 11 februarie 2022, de la ora 9:00, la Primaria Municipiului Pascani. Alesii locali se intalnesc pentru a dezbate si vota 16 proiecte de hotarare, foarte importante pentru soarta orasului in acest an. Este vorba despre bugetele mai multor institutii publice, dar si lista de investitii pe 2022 in Pascani si suburbii.

Mai jos regasiti toate proiectele de hotarare, care pot fi consultate.

Ordinea de zi

1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Cantinei de Ajutor Social  Pascani pentru anul 2022 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Bugetului Creditelor Interne și a Programului obiectivelor de investiții pentru anul 2022 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea  Bugetului de Venituri și Cheltuieli pentru organizarea, administrarea și exploatarea pajiștilor  pe anul 2022  – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

4. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli și al Programului obiectivelor de investiții finanțate integral din venituri proprii, pentru anul 2022, al Serviciului Administrația Piețelor – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

5. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind  aprobarea Bugetului centralizat al instituțiilor și activităților finanțate integral din venituri proprii (sursa E) și a Programului obiectivelor de investiții,  pe anul 2022 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

6. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli și a Listei obiectivelor de investiții, pentru anul 2022, ale Spitalului Municipal  de Urgență Pașcani – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

7. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea  Bugetului Integral Venituri Proprii (sursa F) al instituțiilor și a Listei obiectivelor de investiții,  pe anul 2022 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

8. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Municipal de Urgență Pașcani – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

9. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Bugetului de Venituri  și Cheltuieli al Bibliotecii Municipale Pașcani pentru anul 2022 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

10. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli și a  Listei obiectivelor de investiții a Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu”  Pașcani,  pentru anul 2022 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

11. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Clubului Sportiv Municipal  Pașcani și a Listei Obiectivelor de Investiții pe anul 2022 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

12. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Bugetului centralizat al instituțiilor și activităților finanțate din venituri proprii și subvenții (Sursa G) și Lista obiectivelor de investiții, pe anul 2022 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

13. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea organizării reţelei şcolare de învăţământ preuniversitar de stat şi particular de pe raza municipiului Paşcani şi aprobarea de denumire pentru unităţile de învăţământ de stat şi particular în anul şcolar 2022-2023 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

14. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea și completarea Anexei nr. 1 la Hotărârea Consiliului Local al municipiului Paşcani nr. 130 din 20.12.2011 privind însuşirea proprietăţii private a Municipiului Paşcani, judeţul Iaşi, cu modificările şi completările ulterioare, prin adăugarea numărului de inventar 2903 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

15. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Programului principalelor manifestări cultural– artistice pe anul 2022 al Casei Municipale de Cultură „Mihail Sadoveanu” Paşcani – inițiator RĂȚOI CRISTIAN, în calitate de consilier local (Dezbatere)

16. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea  Programului de activităţi culturale, sportive şi educative organizate la nivelul Municipiului Paşcani, în perioada februarie – decembrie 2022 – inițiator RĂȚOI CRISTIAN, în calitate de consilier local (Dezbatere)

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow