More

  Şedinţa de Consiliu Local, la Valea-Seacă: încercări de schimbare a viceprimarului şi noi salarii

  Array


  O nouă încercare de schimbare a viceprimarului din comună Valea-Seacă. La începutul săptămânii care urmează, mai exact, luni, 31 iulie, va avea loc o şedinţa ordinară de Consiliul Local. Unul dintre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi are că obiect schimbarea din funcţie a celui de-al doilea om ales din legislativ. Cinci consilieri au iniţiat acest demers, care este la a două încercare.

  În aceeaşi şedinţa, se va vota şi validarea unui nou ales din partea partidului UNPR, şi anume, Mihai Onu. Asta deoarece, consilierul care a fost votat la alegerile locale din 2016, Vasile Buduroi, ar fi plecat din localitate şi nu a participat la şedinţele de Consiliu Local din ultimele luni.

  Menţionăm că tot în cadrul întrunirii de luni, se vor vota şi salariile din administraţia locală, conform legii 153/2017.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet