21.7 C
Paşcani
marți, septembrie 26, 2023
Array

Sedinta de Consiliu Local la Harlau

sedinta cl harlau poza

Consiliul Local Harlau se va intruni intr-o noua sedinta pe data de 28 februarie 2013. In acest sens, consilierii au de dezbatut si votat o serie de proiecte importante pentru comunitate.

Primarul Constantin Cernescu, a spus ca a stabilit ordinea de zi in care vor fi cuprinse o serie de proiect legate pe linie de urbanism, asistenta sociala dar si invatamant.

Astfel, se va prezenta raportul de activitate al beneficiarilor Legii 416, pe anul 2012 dar si programul de lucru al acestora pentru anul in curs. Mai mult, Primaria Harlau a primit o adresa de la Inspectoratul Scolar Judetean Iasi prin care li s-a cerut sa stabileasca denumirea unitatilor de invatamant din localitate dar si numarul de elevi si specializarea acestora.

In orasul Harlau exista 2 licee, si anume Colegiul National “Stefan cel Mare” ce detine un numar de 890 de elevi si Liceul Tehnologic cu 1110 elevi. O singura scoala “Petru Rares” cu 960 de elevi. Cele doua gradinite din Harlau insumeaza un numar de 270 de copii.

Mentionam ca, in cadrul sedintei se vor stabili si o serie de probleme de urbanism, iar mult asteptatul proiect de buget al orasului pe anul 2013, ramane sub semnul intrebarii asta deoarece abia ieri 21 februarie, presedintele Romaniei a promulgat, bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale pe anul 2013.

 

 

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...