20.1 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
20.1 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
Array

Sedinta de Consiliu Local la Harlau

Ultimele știri

sedinta cl harlau poza

Consiliul Local Harlau se va intruni intr-o noua sedinta pe data de 28 februarie 2013. In acest sens, consilierii au de dezbatut si votat o serie de proiecte importante pentru comunitate.

Primarul Constantin Cernescu, a spus ca a stabilit ordinea de zi in care vor fi cuprinse o serie de proiect legate pe linie de urbanism, asistenta sociala dar si invatamant.

Astfel, se va prezenta raportul de activitate al beneficiarilor Legii 416, pe anul 2012 dar si programul de lucru al acestora pentru anul in curs. Mai mult, Primaria Harlau a primit o adresa de la Inspectoratul Scolar Judetean Iasi prin care li s-a cerut sa stabileasca denumirea unitatilor de invatamant din localitate dar si numarul de elevi si specializarea acestora.

In orasul Harlau exista 2 licee, si anume Colegiul National “Stefan cel Mare” ce detine un numar de 890 de elevi si Liceul Tehnologic cu 1110 elevi. O singura scoala “Petru Rares” cu 960 de elevi. Cele doua gradinite din Harlau insumeaza un numar de 270 de copii.

Mentionam ca, in cadrul sedintei se vor stabili si o serie de probleme de urbanism, iar mult asteptatul proiect de buget al orasului pe anul 2013, ramane sub semnul intrebarii asta deoarece abia ieri 21 februarie, presedintele Romaniei a promulgat, bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale pe anul 2013.

 

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
20.1 ° C
21.1 °
19.5 °
90 %
4kmh
91 %
sâm
20 °
Dum
23 °
lun
24 °
mar
28 °
mie
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI