22.2 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Ședință de consiliu la Târgu Frumos: Cât vor costa locuințele ANL și cum se va chema spitalul din localitate

Ședință importantă de consiliu mâine la Tîrgu Frumos: consilierii locali vor hotărî care este prețul apartamentelor ANL pentru chiriașii care doresc șă le achiziționeze, dar vor discuta și despre schimbarea denumirii spitalului din localitate, astfel încât acesta să poarte numele unui sfânt.

Mâine la Târgu Frumos va avea loc ședința ordinară de Consiliu Local, începând cu orele 15.00.
De pe ordinea de zi fac parte subiecte importante, așadar chiriașii de la locuințele ANL, vor afla care este prețul apartamentelor dacă doresc să le cumpere, deoarece trebuie actualizată valoarea lor de vânzare, conform coeficientului de pondere în rangul localității.

Tot mâine consilierii vor supune la vot o propunere de schimbare a numelui pentru instituția spitalicească din localitate, din Spitalul de boli cronice Târgu Frumos, în Spitalul de Boli Cronice ”Sfântul Ioan”.

Mai precizăm că tot mâine în ședința Consiliul Județean însă se va hotărî desființarea Centrului de plasament din Târgu Frumos, în urma unei solicitări venite din partea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului din Iași, iar copiii vor fi redistribuiţi în alte forme de protecţie. Totodată, în administrarea Liceului Tehnologic Special “Trinitas” va fi transmis un cămin şi o cantină, în vederea reorganizării căminului ca internat şcolar în incinta unităţii de învăţământ special.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow