More

  Ședință de consiliu la Târgu Frumos: Cât vor costa locuințele ANL și cum se va chema spitalul din localitate

  Array

  Ședință importantă de consiliu mâine la Tîrgu Frumos: consilierii locali vor hotărî care este prețul apartamentelor ANL pentru chiriașii care doresc șă le achiziționeze, dar vor discuta și despre schimbarea denumirii spitalului din localitate, astfel încât acesta să poarte numele unui sfânt.

  Mâine la Târgu Frumos va avea loc ședința ordinară de Consiliu Local, începând cu orele 15.00.
  De pe ordinea de zi fac parte subiecte importante, așadar chiriașii de la locuințele ANL, vor afla care este prețul apartamentelor dacă doresc să le cumpere, deoarece trebuie actualizată valoarea lor de vânzare, conform coeficientului de pondere în rangul localității.

  Tot mâine consilierii vor supune la vot o propunere de schimbare a numelui pentru instituția spitalicească din localitate, din Spitalul de boli cronice Târgu Frumos, în Spitalul de Boli Cronice ”Sfântul Ioan”.

  Mai precizăm că tot mâine în ședința Consiliul Județean însă se va hotărî desființarea Centrului de plasament din Târgu Frumos, în urma unei solicitări venite din partea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului din Iași, iar copiii vor fi redistribuiţi în alte forme de protecţie. Totodată, în administrarea Liceului Tehnologic Special “Trinitas” va fi transmis un cămin şi o cantină, în vederea reorganizării căminului ca internat şcolar în incinta unităţii de învăţământ special.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet