21.7 C
Paşcani
miercuri, septembrie 28, 2022

Sedință de CJ, miercuri, 29 mai, la Palatul Al. I. Cuza din Ruginoasa – DOC

- Advertisement -

Alesii judeteni vor participa din nou la o sedinta ordinara de plen in teritoriu, in comuna Ruginoasa. Miercuri, 29 mai, de la ora 10:00, legislativul se va intruni la Muzeul Memorial „Alexandru Ioan Cuza”, iar pe ordinea de zi sunt 53 de proiecte de hotarare si unul suplimentar.


Printre problemele ce tin de soarta judetului, se va supune aprobarii si solicitarea de trecere din domeniul public al comunei Ruginoasa și administrarea Consiliului Local al comunei Ruginoasa în domeniul public al Județului Iași şi administrarea Consiliului Județean Iași a terenului în suprafață de 1725 mp.

In aceeasi sedinta se va discuta si despre acordarea unor premii in bani, micilor fotbalisti din aceeasi comuna care au reusit sa obtina locul I la competitia nationala „Cupa Satelor la Fotbal”. De asemenea, alesii vor vota daca sunt de acord sau nu cu susținerea excelenței prin recunoașterea publică a performanțelor elevilor ieșeni din școlile speciale aflate în subordinea Consiliului Județean Iași.

Pe ordinea de zi este si un proiect de hotarare legat de municipiul Pascani. Este vorba despre aprobarea Planului de închidere a Centrului Rezidenţial “Sf. Stelian”, Pașcani, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi.

Vezi ordinea de zi aici.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow