14.9 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Ședință de CA la Spitalul Municipal de Urgență

CPU SpitalAstăzi, 22 februarie, la inițiativa managerului Costică Pânzaru a fost convocat Consiliul de Administrație al Spitalului. Pe ordinea de zi a ședinței au fost supuse dezbaterii un număr de patru puncte.

Unul dintre cele mai importante puncte a fost prezentarea raportului de activitate al managerului Spitalului, pe anul 2012. Doctorul Costică Pânzaru, a prezentat, membrilor Consiliului, date statistice privind activitatea medicală urmând ca acest raport să ajungă pe masa primarului, pentru aprobare.

Al doilea proiect ca importanță a fost aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului, pe primele două luni ale anului, proiect vital pentru funcționarea unității medicale din cauza lipsei unui contract cu Casa de Sănătate.

Au mai fost supuse discuției regulamentul de funcționare și organizare al statului de funcții și de personal și modificarea proiectului regulamentului de achiziții pentru Compartimentul de Primiri Urgențe.

În urma ședinței, cele trei proiecte care au necesitat votul membrilor Consiliului de Administrație au fost aprobate în unanimitate.

Alte articole