20.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
20.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
Array

Ședință de CA la Spitalul Municipal de Urgență

Ultimele știri

CPU SpitalAstăzi, 22 februarie, la inițiativa managerului Costică Pânzaru a fost convocat Consiliul de Administrație al Spitalului. Pe ordinea de zi a ședinței au fost supuse dezbaterii un număr de patru puncte.

Unul dintre cele mai importante puncte a fost prezentarea raportului de activitate al managerului Spitalului, pe anul 2012. Doctorul Costică Pânzaru, a prezentat, membrilor Consiliului, date statistice privind activitatea medicală urmând ca acest raport să ajungă pe masa primarului, pentru aprobare.

Al doilea proiect ca importanță a fost aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului, pe primele două luni ale anului, proiect vital pentru funcționarea unității medicale din cauza lipsei unui contract cu Casa de Sănătate.

Au mai fost supuse discuției regulamentul de funcționare și organizare al statului de funcții și de personal și modificarea proiectului regulamentului de achiziții pentru Compartimentul de Primiri Urgențe.

În urma ședinței, cele trei proiecte care au necesitat votul membrilor Consiliului de Administrație au fost aprobate în unanimitate.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
20.7 ° C
21.1 °
16.7 °
80 %
3.3kmh
66 %
sâm
20 °
Dum
23 °
lun
24 °
mar
28 °
mie
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI