0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Sedinta de C.L. Scobinti. Replici dure intre reprezentantul APAVITAL si consilierii locali

Scandal in legislativul local din Scobinti in legatura cu serviciile furnizate de societatea de apa si canal, APAVITAL Iasi. Oamenii sunt nemultumiti de calitatea apei si de preturile foarte mari, iar supararile au fost expuse in sedinta ordinara, ce a avut loc ieri, 17 octombrie a.c., de catre consilierii locali, unde a fost invitat si un reprezentant al societatii, Ioan Stoleru.

Consilierii locali au precizat ca apa ajunge in casele oamenilor de cele mai multe ori murdara sau cu prea mult clor. Totodata, in localitate exista o retea de canalizare pe o distanta de 15 km la care nici macar 10 persoane nu au fost bransate. Pe facturi insa, toata lumea plateste atat serviciile de furnizare a apei cat si cele de canalizare. Reprosurile nu se opresc aici. Oamenii reclama si preturile foarte mari practicate de furnizorul serviciilor.

In replica, Ioan Stoleru, directorul punctului de lucru al societatii din Targu Frumos, a precizat ca nu a primit nici o sesizare legata de proasta calitate a apei furnizate la Scobinti, dar va face cercetari pentru a stabili cauza.
Mentionam ca in sedinta de ieri a mai fost prezentat un proiect privind incasarile din taxele pentru pasunat, insa a fost amanat deoarece unele date nu au fost actualizate.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow