15.8 C
Paşcani
duminică, octombrie 2, 2022

Sedinta de C.L. în ultima zi din lună la Pașcani. 20 de puncte pe ordinea de zi – DOC

- Advertisement -

Sedinta ordinara de Consiliu Local, la sfarsitul lunii, in municipiul Pascani. Vineri, 31 mai, de la ora 10:00, legislativul se intruneste pentru a dezbate si vota ordinea de zi ce cuprinde 20 de puncte. Intalnirea va incepe cu un raport al administratorilor RAGCL privind situatia economico-financiara pentru anul 2018.


Apoi, vor urma cateva proiecte de hotarare pentru aprobarea contului anual de executie a bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului, aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al regiei de termoficare pentru anul in curs, al societatii de salubritate, precum si programul de investitii al acesteia.

Se va mai discuta si despre modificarea tarifului pentru serviciile publice de salubrizare, colectare, transport si depozitare a deseurilor menajere atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice, esalonarea la plata a obligatiilor restante la bugetul local rezultate din contractele de inchiriere pentru suprafetele cu destinatie de locuinta si altele.

Ultimele proiecte prevad aprobarea Metodologiei de repartizare si facturare individuala a consumului de apa inregistrat la bransamentul condominiului, aprobarea regulamentului privind gestionarea si circulatia animalelor de companie pe raza municipiului si alegerea presedintelui de sedinta pentru perioada iunie – august 2019.

Ordinea de zi poate fi consultata aici.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow