8 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Sedință cu scandal pentru schimbarea viceprimarului din Stolniceni-Prăjescu

Sedinta cu scantei la Stolniceni Prajescu. Legislativul local a fost convocat in sedinta extraordinara pentru schimbarea viceprimarului, pe motiv ca nu a deszapezit bine comuna. Consilierii au aprobat schimbarea fara sa numeasca in loc un alt viceprimar. La sedinta a participat un grup de sateni veniti sa il sprijine pe fostul viceprimar. Ei intrat cu greu in sala, odata cu televiziunea, dupa ce consilierii au hotarat ca sedinta sa fie cu usile inchise.

stolniceni

Scandal urias astazi la Primaria Stolniceni-Prajescu in cadrul unei sedinte extraordinare. Un grup de consilieri a initiat un proiect de hotarare pentru schimbarea viceprimarului, Gheorghe Miron. Mai multi cetateni au venit la sediul institutiei pentru a participa la intrunire, insa au fost scosi afara. Ei au intrat in sala odata cu televiziunea.

Oamenii au vrut sa afle ce motive stau la baza acestei schimbari cerute de noua dintre consilieri, insa au fost refuzati.

Alesii locali nu au vrut sa argumenteze in fata satenilor initiativa lor, insa intr-un final, primarul comunei, Costel Hugeanu a adus lamuriri. El a precizat ca o parte din consilieri il considera vinovat pe viceprimarul Miron de faptul ca drumurile nu ar fi deszapezite, insa acuzatiile nu sunt fondate. Mai mult decat atat, aceasta schimbare ar fi doar o miscare politica pentru a-l ataca pe edil.

De celalalta parte, oamenii si actualul viceprimar, cred ca aceasta schimbare este pentru a pune un alt consilier in functie. Este vorba despre Dumitru Parlea.

Intr-un final, presedintele sedintei a cerut consilierilor sa voteze. Sase dintre ei au refuzat sa isi exprime parerea si au parasit sediul institutiei, iar noua au votat pentru schimbarea viceprimarului. Insa fara sa puna pe altcineva in loc.

Totodata, secretarul primariei a precizat ca va trimite actele la Prefectura Iasi, insa nu le va semna, pentru ca le considera ilegale.

Lucrurile vor fi lamurite atunci cand va ajunge raspunsul de la institutia prefectului. Pana atunci, situatia va ramane tensionata.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow